2017-05-04

Accu's Geschikt voor Laptop modellen NOKIA BV4BW Lumia 1520 /1320


NOKIA BV-4BW accu
100% Nieuwe NOKIA BV-4BW Accu - Bestel de Accu NOKIA BV-4BW nu ,Gratis Verzending,1 Jaar Volledig Garantie!

Hoge kwaliteit Batterij Voor NOKIA BV-4BW

Batterijcapaciteit:3500mAh
Batterijvoltage : 3.8v

Laptop Batterij /  Batterij Voor NOKIA Laptop /  NOKIA BV-4BW Batterij
Dit product is ook bekend als:
BV-4BW

Accu's Geschikt voor Laptop modellen

NOKIA BV4BW Lumia 1520 /1320


Gebruik :
  1. Deze vervangende accu is een uitstekend alternatief voor een schappelijke prijs. Onze accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu.
  2. Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids richtlijnen.prestaties en kan zelfs leiden tot blijvende schade. Probeer op te laden en de batterij te gebruiken bij kamertemperatuur.
  3. NOKIA BV-4BW compatible laptop accu . Deze accu is door zijn prijs en degelijkheid de beste keus voor uw laptop. Voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen, voorzien van 2 jaar garantie.
  • Hoe levensduur van de batterij NOKIA BV-4BW te verlengen ?
  1. Stel de batterij niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de NOKIA BV-4BW Laptop Batterij .
  2. Probeer nooit een accu NOKIA BV-4BW of accupack te openen en werp nooit een batterij in het vuur.
  3. Schakel het scherm uit wanneer je dit niet gebruikt, Beëindig programma's of functies die veel energie verbruiken, zoals de camera, wanneer je ze niet gebruikt.
  4. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de NOKIA BV-4BW batterij en de laptop zelf.
  5. Bewaar de NOKIA BV-4BW accu's op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C).
  6. Laat de accu Voor NOKIA BV-4BW niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
NOKIA BV-4BW Battery JP>>NOKIA BV-4BW Battery UK>>NOKIA BV-4BW AKKU
Op accu-pc.nl vindt u een ruim assortiment aan hardware en software voor uw laptop. Wij hebben een 2-power configurator waarmee u eenvoudig de juiste accu kunt vinden voor uw laptop. U vindt in ons assortiment accu’s speciaal voor de versie, maar ook accu’s die geschikt zijn voor diverse andere laptops. Als u niet zeker bent of u de juiste accu aanschaft, adviseren wij u graag. Wij geven een jaar garantie op onze accu's, dit in tegenstelling van vele fabrikanten die vaak maar een half jaar garantie geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten