2017-02-20

Dell MR90Y laptop accu's voor Dell Inspiron 15R Inspiron 17R

Wij bieden de hoogste kwaliteit Dell MR90Y accu, Hoog kwaliteit Dell MR90Y Laptop batterij vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie.

Hoge kwaliteit Batterij Voor DELL MR90Y

Batterijcapaciteit:65Wh/6cells
Batterijvoltage : 11.1V

Laptop Batterij /  Batterij Voor Dell Laptop /  Dell MR90Y Batterij
Dit product is ook bekend als:
MR90Y

Accu's Geschikt voor Laptop modellen

Dell Vostro 2421 2521
Dell Inspiron 14 (3421) 14r(5437) 15(3537) 17 15R 17R
Gebruik :
  1. Deze vervangende accu is een uitstekend alternatief voor een schappelijke prijs. Onze accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu.
  2. Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids richtlijnen.prestaties en kan zelfs leiden tot blijvende schade. Probeer op te laden en de batterij te gebruiken bij kamertemperatuur.
  3. Dell MR90Y compatible laptop accu . Deze accu is door zijn prijs en degelijkheid de beste keus voor uw laptop. Voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen, voorzien van 2 jaar garantie.
  • Hoe levensduur van de batterij Dell MR90Y te verlengen ?
  1. Stel de batterij niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de Dell MR90Y Laptop Batterij .
  2. Probeer nooit een accu Dell MR90Y of accupack te openen en werp nooit een batterij in het vuur.
  3. Schakel het scherm uit wanneer je dit niet gebruikt, Beëindig programma's of functies die veel energie verbruiken, zoals de camera, wanneer je ze niet gebruikt.
  4. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de Dell MR90Y batterij en de laptop zelf.
  5. Bewaar de Dell MR90Y accu's op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C).
  6. Laat de accu Voor Dell MR90Y niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
Dell MR90Y Battery JP>>Dell MR90Y Battery UK
Op accu-pc.nl vindt u een ruim assortiment aan hardware en software voor uw laptop. Wij hebben een 2-power configurator waarmee u eenvoudig de juiste accu kunt vinden voor uw laptop. U vindt in ons assortiment accu’s speciaal voor de versie, maar ook accu’s die geschikt zijn voor diverse andere laptops. Als u niet zeker bent of u de juiste accu aanschaft, adviseren wij u graag. Wij geven een jaar garantie op onze accu's, dit in tegenstelling van vele fabrikanten die vaak maar een half jaar garantie geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten