2017-02-21

HP MY02XL batterij voor HP SLATEBOOK X2 10-H010NR 721896-1C1Deze Nieuwe lage prijs HP MY02XL accus van HP is uitvoerig getest en levert daarom een betrouwbare voeding voor je laptop. Op onze producten wordt 12 maanden garantie verleend. Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug!

Hoge kwaliteit Batterij Voor HP MY02XL

Batterijcapaciteit:21WH
Batterijvoltage : 7.4V

Laptop Batterij /  Batterij Voor HP Laptop /  HP MY02XL Batterij
Dit product is ook bekend als:
MY02XL

Accu's Geschikt voor Laptop modellen

Hp Slatebook 10-h000sa X2 X2 10-h010nr Tablet
Gebruik :
  1. Deze vervangende accu is een uitstekend alternatief voor een schappelijke prijs. Onze accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu.
  2. Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids richtlijnen.prestaties en kan zelfs leiden tot blijvende schade. Probeer op te laden en de batterij te gebruiken bij kamertemperatuur.
  3. HP MY02XL compatible laptop accu . Deze accu is door zijn prijs en degelijkheid de beste keus voor uw laptop. Voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen, voorzien van 2 jaar garantie.
  • Hoe levensduur van de batterij HP MY02XL te verlengen ?
  1. Stel de batterij niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de HP MY02XL Laptop Batterij .
  2. Probeer nooit een accu HP MY02XL of accupack te openen en werp nooit een batterij in het vuur.
  3. Schakel het scherm uit wanneer je dit niet gebruikt, Beëindig programma's of functies die veel energie verbruiken, zoals de camera, wanneer je ze niet gebruikt.
  4. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de HP MY02XL batterij en de laptop zelf.
  5. Bewaar de HP MY02XL accu's op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C).
  6. Laat de accu Voor HP MY02XL niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
HP MY02XL Battery JP>>HP MY02XL Battery UK
Op accu-pc.nl vindt u een ruim assortiment aan hardware en software voor uw laptop. Wij hebben een 2-power configurator waarmee u eenvoudig de juiste accu kunt vinden voor uw laptop. U vindt in ons assortiment accu’s speciaal voor de versie, maar ook accu’s die geschikt zijn voor diverse andere laptops. Als u niet zeker bent of u de juiste accu aanschaft, adviseren wij u graag. Wij geven een jaar garantie op onze accu's, dit in tegenstelling van vele fabrikanten die vaak maar een half jaar garantie geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten