2017-03-13

Nieuwe SAMSUNG AA-PLPN6AR Accu


SAMSUNG AA-PLPN6AR accu
100% Nieuwe SAMSUNG AA-PLPN6AR Accu - Bestel de Accu SAMSUNG AA-PLPN6AR nu ,Gratis Verzending,1 Jaar Volledig Garantie!

Hoge kwaliteit Batterij Voor SAMSUNG AA-PLPN6AR

Batterijcapaciteit:42WH
Batterijvoltage : 7.4V

Laptop Batterij /  Batterij Voor SAMSUNG Laptop /  SAMSUNG AA-PLPN6AR Batterij
Dit product is ook bekend als:
AA-PLPN6AR

Accu's Geschikt voor Laptop modellen

Samsung AA-PLPN6AR Series
Gebruik :
  1. Deze vervangende accu is een uitstekend alternatief voor een schappelijke prijs. Onze accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu.
  2. Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids richtlijnen.prestaties en kan zelfs leiden tot blijvende schade. Probeer op te laden en de batterij te gebruiken bij kamertemperatuur.
  3. SAMSUNG AA-PLPN6AR compatible laptop accu . Deze accu is door zijn prijs en degelijkheid de beste keus voor uw laptop. Voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen, voorzien van 2 jaar garantie.
  • Hoe levensduur van de batterij SAMSUNG AA-PLPN6AR te verlengen ?
  1. Stel de batterij niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de SAMSUNG AA-PLPN6AR Laptop Batterij .
  2. Probeer nooit een accu SAMSUNG AA-PLPN6AR of accupack te openen en werp nooit een batterij in het vuur.
  3. Schakel het scherm uit wanneer je dit niet gebruikt, Beëindig programma's of functies die veel energie verbruiken, zoals de camera, wanneer je ze niet gebruikt.
  4. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de SAMSUNG AA-PLPN6AR batterij en de laptop zelf.
  5. Bewaar de SAMSUNG AA-PLPN6AR accu's op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C).
  6. Laat de accu Voor SAMSUNG AA-PLPN6AR niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
SAMSUNG AA-PLPN6AR Battery JP>>SAMSUNG AA-PLPN6AR Battery UK>>SAMSUNG AA-PLPN6AR AKKU
Op accu-pc.nl vindt u een ruim assortiment aan hardware en software voor uw laptop. Wij hebben een 2-power configurator waarmee u eenvoudig de juiste accu kunt vinden voor uw laptop. U vindt in ons assortiment accu’s speciaal voor de versie, maar ook accu’s die geschikt zijn voor diverse andere laptops. Als u niet zeker bent of u de juiste accu aanschaft, adviseren wij u graag. Wij geven een jaar garantie op onze accu's, dit in tegenstelling van vele fabrikanten die vaak maar een half jaar garantie geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten