2018-03-04

Deze Xiaomi Mi Mix 2S-render zet zelfs de Vivo Apex te kijk

Er zijn al veel geruchten omtrent de nog niet aangekondigde Xiaomi Mi Mix 2S opgedoken maar afbeeldingen helaas nog niet. Via renders kunnen we het mogelijke eerste ontwerp van de Xiaomi Mi Mix 2S bekijken en we zien een telefoon met vrijwel alleen maar scherm.
gsm accu

Render

De eerste generatie Xiaomi Mi Mix en zijn opvolgers, de Mi Mix 2, hebben allebei een zogenoemd ‘tri-bezeless’ ontwerp. Dat houdt in dat de schermranden aan drie kanten eigenlijk niet ophoudt, maar omgebogen is of naadloos overgaat in de zijkant. Op de render van de Mi Mix 2S zien we duidelijk dat ook de laatste rand vrijwel is verdwenen. We zagen dit ontwerp al eerder bij de Vivo Apex. Deze telefoon heeft een scherm-body-ratio van 98 procent. Via de afbeeldingen die nu zijn gelekt zien we dat de Xiaomi Mi Mix 2S een screen-body-ratio van bijna 100 procent heeft.
Het is opvallend dat we op de afbeeldingen geen plek zien voor een selfiecamera. Het kan zijn dat deze, net als bij de Apex, uit de telefoon wordt geschoven. Dit moet gebeuren wanneer de gebruiker de camerafunctie van de telefoon aanklikt. Een gegeven dat daar verder op wijst is een patent uit 2015. Toen heeft Xiaomi een patent aangevraagd op een verborgen frontcamera. De sensoren voor de camera zitten wellicht verstopt in onder het scherm van de telefoon.
De achterkant van de telefoon heeft een dualcamera die verticaal naast elkaar zitten. Tussen de twee lenzen zit een dual-tone LED flitser. Dit betekent vooral dat je objecten die wat verder weg zijn met deze flits op de foto kan zetten. Het lijkt erop dat de Xiaomi Mi Mix 2S beschikt over een keramische behuizing.

Beschikbaarheid

We moeten melden dat deze render geen gelekte persrenders zijn van de Xiaomi Mi Mix 2S die op 27 maart uitkomt. Deze afbeeldingen zijn gemaakt op basis van geruchten omtrent de telefoon. Of de Xiaomi Mi Mix 2S er daadwerkelijk zo uit komt te zien, is nog even afwachten. Wat vinden jullie van dit concept?
HP 613764-001 DPS-320NB Laptop-oplader
Dell P3JW1 HU220NS-00 HK320-82FP Laptop-oplader
LENOVO L13D3E31 Batterij 9000mah 3.75V
HP HSTNN-DB5D HSTNN-W02C Batterij 42WH 11.1V
Dell 290W L290EM-01 Laptop-oplader

Geen opmerkingen:

Een reactie posten