2018-04-15

Haute Qualité Batterij Voor Laptop Dell 451-BBIE

  • Wanneer een Dell 451-BBIE Batterij Voor Laptop ouder wordt, gaat de accucapaciteit achteruit. Dit betekent dat een volle accu steeds sneller leegloopt. Dit los je gemakkelijk op door jouw Dell 451-BBIE laptop accu te vervangen. Wil je een kwalitatief goede laptopaccu, maar dan voordeliger en met langere garantie?Reis je veel? Dan kan een extra laptopaccu handig zijn. Zo heb jij altijd en overal stroom. Vind hier jouw laptopaccu via het model- of typenummer van jouw laptop.

    BATTERIJ Dell 451-BBIE 970V9 laptop accu

    Laptop accu /  Batterij Voor Dell /  Batterij Dell 451-BBIE
    Dell 451-BBIE accu
    Batterijcapaciteit:65WH
    Batterijvoltage:11.1V
    Dit product is ook bekend als::
    Accu's Geschikt voor modellen
    Dell Latitude E5440 E5540 
    Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen.
    FR:Acheter batterie Dell 451-BBIE, Nouvelle Batterie Dell 451-BBIE - Détails du produit Batterie pour Dell 451-BBIE
    JP:新品互換用パソコン バッテリー
    NL: Dell 451-BBIE Batterij.Online winkelen bij ACCU-PC.nl: Hoge kwaliteit batterij, adapter, PSU, GSM of Tablet PC Accessoires
    PL:Tanie Baterie do Dell 451-BBIE, Zasilacze do laptopa na baterielaptopow.pl w sklepach internetowych.
    IT:di alta qualità Dell 451-BBIE Batteria, Siamo specializzati nella vendita di nuovi ricaricabili Dell 451-BBIE Batteria, è sottoposto a rigorosi test di controllo e di qualità.
    Dell 451-BBIE Batterij Voor Laptop Snel Leeg
    Accu gaat niet lang meer mee
    Hoe ouder een laptop wordt, hoe sneller de batterij leeg gaat lopen op den duur. De levensduur van de batterij hangt af van het gebruik en daarom zijn er een aantal maatregelen die u kan treffen of de totale levensduur te verlengen, maar ook per keer dat je de batterij oplaadt. Tips om de batterijduur van je laptop te verlengen:
    Pas de helderheid aan van uw scherm. Bij een lagere helderheid gaat de batterij langer mee, gebruik daarom alleen de opties voor een feller scherm wanneer er veel licht aanwezig is in een ruimte.
    Schakel Bluetooth en WiFi uit. Indien u deze functies niet nodig heeft, tijdens bijvoorbeeld het spelen van een spel, kunt u het beste deze uitschakelen.
    Verwijder externe apparatuur wanneer u het niet gebruikt. Die USB uitgangen vragen veel stroom en omdat ze nogal vaak worden gebruikt slurpt dit energie. Denk aan externe muis, UBS sticks, speakers, harde schijven, etc.
    Laat de laptop eens in de zoveel tijd helemaal leeglopen. Dit is om de accu niet “lui” te laten worden. Wanneer de laptop constant werkt op netstroom heeft de interne batterij eigenlijk geen functie meer terwijl het beter is voor gehele laptop om af en toe alleen de Dell 451-BBIE Batterij Voor Laptop te gebruiken, tot hij helemaal leeg is.
    Zorg voor zuinigere hardware. De SSD schijven, die als vervanging dienen voor de traditionelere harde schijven vragen minder energie. Dit heeft tegelijk als voordeel dat uw laptop veel sneller wordt.
    Speel spellen en eventueel zelfs filmpjes af op een lagere kwaliteit. De HD-kwaliteit vraagt extra veel energie.
    Bij Windows: maak gebruik van de standaard instelling van ‘Windows Energiebeheer’. Deze handige optie zorgt er zelf al voor een groot deel voor dat het apparaat zo min mogelijk vraagt van de accu.
    Accu Vervangen
    Luie accu
    Een accu kan lui worden, door veelvuldig opladen, wat ervoor zorgt dat deze minder capaciteit heeft als voorheen. Een accu gaat gemiddeld tussen de drie en vijf jaar mee. Normaal kon u misschien wel vijf uur met uw batterij werken, terwijl dat nu minder dan twee uur is. In dit geval is het verstandig om de batterij te laten vervangen.
    Uitzetten
    Indien uw mousepad of toetsenbord niet meer goed functioneert, dan kan het zijn dat uw batterij aan het uitzetten is. In dit geval is het belangrijk erg te schakelen. De Dell 451-BBIE laptop accu is onstabiel geworden en kan gaan ontploffen. Daarnaast heeft u als risico dat bepaalde onderdelen kapot gedrukt worden.
    Hoe je het leven van een Laptop Lithium Extend ionbatterij
    Lithium batterijen worden veel gebruikt in laptops , omdat ze relatief goedkoop , licht van gewicht en hebben een relatief lange korte oplaadtijd . Nochtans , kunnen vele factoren van invloed op de levensduur van een lithium-ion batterij . Lithium- ionen dragen heen en weer over de elektroden van de batterij via een vloeibare substantie . Overtollige warmte kan veroorzaken deze vloeistof op te drogen , die levensduur van de batterij afneemt . U kunt verschillende stappen ondernemen om het leven van uw laptop batterij te verlengen . Wat je nodig hebt
    Plastic zak
    Koelkast
    Toon Meer Aanwijzingen
    Laad 1 uw batterij 's nachts wanneer u eerst uw laptop. Dan laat de batterij loopt volledig naar beneden totdat er geen kosten bij allen van de batterij. Dit heet fietsen en vaak helpt om het leven van een nieuwe batterij te verlengen. Store 2 uw Dell 451-BBIE laptop accu in de koelkast in een plastic zak wanneer niet in gebruik. Dit zal ervoor zorgen dat de batterij droog blijft , en de vloeistof tussen de elektroden zal niet verdampen of opdrogen als gevolg van hitte. Simpel gezegd de batterij in uw laptop als u wilt overschakelen naar de batterij.
    3.Laat de batterij volledig te ontladen een keer per maand. Dit is een aanbevolen procedure om de levensduur van de laptop lithium-ion batterijen te verlengen.
    4.Vermijd ten aanzien van uw Dell 451-BBIE Batterij Voor Laptop aan zeer warme omgevingen voor langere tijd. Zo hoeft de accu niet achter in uw zolder of in een serre aan uw huis.
    Waarom Winkelen bij accu-pc.nl
    Dank u voor uw bezoek aan accu-pc.nl, waar u duizenden producten kunt vinden die worden aangeboden voor ongelooflijke groothandelsprijzen, is onze visie om mensen wereldwijd beter in staat te stellen om online te kopen en verkopen. biedt inmiddels laptopaccu’s voor meer dan 10000 verschillende laptopmodellen.

  • Geen opmerkingen:

    Een reactie posten