2018-08-07

Haute Qualité Accu's voor telefoons Alcatel TLP032B2

BATTERIJ Alcatel TLP032B2 GSM batterij

Laptop accu /  Batterij Voor Alcatel /  Batterij Alcatel TLP032B2
Alcatel TLP032B2 accu
Batterijcapaciteit:3240MAH/11.99Wh
Batterijvoltage:3.7V/4.2V
Dit product is ook bekend als::
Accu's Geschikt voor modellen
Alcatel OneTouch POP 7 P310A Pixi 7 9006W
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen.
FR:Acheter batterie Alcatel TLP032B2, Nouvelle Batterie Alcatel TLP032B2 - Détails du produit Batterie pour Alcatel TLP032B2
JP:新品互換用パソコン バッテリー
NL: Alcatel TLP032B2 Batterij.Online winkelen bij ACCU-PC.nl: Hoge kwaliteit batterij, adapter, PSU, GSM of Tablet PC Accessoires
PL:Tanie Baterie do Alcatel TLP032B2, Zasilacze do laptopa na baterielaptopow.pl w sklepach internetowych.
IT:di alta qualità Alcatel TLP032B2 Batteria, Siamo specializzati nella vendita di nuovi ricaricabili Alcatel TLP032B2 Batteria, è sottoposto a rigorosi test di controllo e di qualità.
10 tips om de accuduur van uw smartphone te verlengen
De meeste smartphones zijn voorzien van enorm snelle processors en vele gigabytes aan werkgeheugen, maar houden het nauwelijks één dag uit op een volle Alcatel TLP032B2 GSM batterij. NUtech geeft je 10 tips om je batterijduur te verbeteren.
1.) Wifi en bluetooth
Het ingeschakeld houden van wifi en bluetooth heeft een nadelig effect op de accuduur. Als de bluetoothverbinding met een ander apparaat niet meer nodig is, schakel deze dan uit. Het ligt wat anders bij wifi-verbindingen: deze slurpen alleen stroom als wifi ingeschakeld staat, maar geen netwerk hebben om mee te verbinden. Het is daarom verstandig om wifi uit te schakelen zodra je de deur uit gaat.
2.) GPS
De GPS is één van de grootste geheime energieverbruikers van een smartphone. Het constant verversen van de locatie vergt veel energie en een lange tijd navigeren met bijvoorbeeld Google Maps is een zware belasting voor de Alcatel TLP032B2 Accu's voor telefoons. Houd daarom in de gaten of apps niet ongewild van de GPS gebruikmaken. Bij Android wordt vaak een bolletje in de notificatiebalk weergegeven wanneer de GPS is ingeschakeld, bij iOS verschijnt rechtsboven een pijltje.
3.) Vliegtuigmodus
Het in stand houden van een (mobiele) verbinding verbruikt veel energie. Daarom is het activeren van de vliegtuigmodus, waardoor alle mobiele verbindingen stop worden gezet, één van de beste manieren om je accuduur te verlengen. Het nadeel van de vliegtuigmodus is dat je niet van mobiele verbindingen (data en telefoon) gebruik kan maken. Het blijft echter wel mogelijk om met een wifi-netwerk te verbinden. De vliegtuigmodus wordt meestal in het instellingenmenu geactiveerd.
4.) Fetchen
Apps ontvangen hun informatie via pushnotificaties of door een vooraf ingestelde tijdsinterval die de data ververst. Laatstgenoemde wordt ook wel fetchen genoemd. Omdat het fetchen vaak wel zes keer per uur gebeurt, kan dit snel een negatief effect op de Alcatel TLP032B2 Accu's voor telefoons hebben. Daarnaast wordt er niet altijd nieuwe data opgehaald, waardoor het fetchen ook verspilling kan zijn. Kijk in de instellingen van de app of je de fetch-interval aan kan passen of haal alleen handmatig nieuwe data op.
5.) Schermhelderheid
Hoe feller het scherm, hoe meer energie er wordt verbruikt. Als je standaard de hoogste helderheidsinstelling gebruikt, verbruik je ook het snelst de accu. Het is daarom verstandig de helderheid automatisch naar de lichtsituatie aan te laten passen. Dit is veelal mogelijk via het instellingenmenu. Zo is het scherm in donkere omgevingen niet al te fel en wordt de helderheid opgeschroefd zodra je buiten loopt en de zon op je smartphone schijnt.
6.) Apps afsluiten
Het afsluiten van apps is een goede manier om je smartphone wat sneller te laten lopen en om accuduur te verlengen. Dit geldt voornamelijk voor Android-smartphones: apps kunnen daar tegelijkertijd op de achtergrond draaien terwijl deze bij andere mobiele besturingssystemen veelal tijdelijk worden stopgezet. Hoe meer apps op de achtergrond draaien en actief zijn, hoe korter de accuduur vaak is.
7.) Toestel herstarten
In het verlengde van apps afsluiten heb je altijd nog de mogelijkheid om je smartphone opnieuw op te starten. Dit kan soms vastlopende apps en andere kleine geheugenfoutjes verhelpen waardoor de accuduur wordt verlengd. Het één keer in de week opnieuw opstarten voorkomt dat kleine foutjes onopgemerkt voor een langere tijd de accuduur negatief kunnen beïnvloeden.
8.) Koel houden
Hoe warmer een smartphone is, hoe sneller de Alcatel TLP032B2 GSM batterij leeg gaat. Dit betekent niet dat een warm apparaat meer stroom verbruikt, maar dat een warm apparaat vanwege verschillende redenen belast kan worden waardoor de batterij sneller leegloopt. Hoe warmer de smartphone, hoe harder het apparaat werkt. Het is daarom verstandig om de smarphone even te laten rusten als het toestel erg warm is.
9.) Trillen
De trilmotor in een smartphone verbruikt veel energie. Het kleine motortje moet een zodanige trilling geven dat elke gebruiker het toestel in zijn broekzak kan voelen. Daarom wordt de trilfunctie in de meeste batterijbesparende modi van smartphones uitgezet.
10.) Oplader bij de hand
Het wordt steeds gemakkelijker om je smartphone even op te laden. In menig koffietentje of restaurant is wel een stopcontact te vinden. Houd daarom een oplader bij de hand om de smartphone voor korte periodes even op te laden en daarmee je Alcatel TLP032B2 Accu's voor telefoons te verlengen. Het is ook mogelijk om alleen een usb-kabel mee te nemen en deze met een laptop te verbinden.

Waarom Winkelen bij accu-pc.nl
Dank u voor uw bezoek aan accu-pc.nl, waar u duizenden producten kunt vinden die worden aangeboden voor ongelooflijke groothandelsprijzen, is onze visie om mensen wereldwijd beter in staat te stellen om online te kopen en verkopen. biedt inmiddels laptopaccu’s voor meer dan 10000 verschillende laptopmodellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten