2018-08-02

Nouveaux Samsung produits Samsung SM-T900 9500mah/36.1WH 3.8V

BATTERIJ Samsung SM-T900 Tablet batterij

Laptop accu /  Batterij Voor Samsung /  Batterij Samsung SM-T900
Samsung SM-T900 accu
Batterijcapaciteit:9500mah/36.1WH
Batterijvoltage:3.8V
Dit product is ook bekend als::
Accu's Geschikt voor modellen
Galaxy Tab Pro 12.2inch P900 P901 P905 T9500C/E Battery +TOOLS
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen.
FR:Acheter batterie Samsung SM-T900, Nouvelle Batterie Samsung SM-T900 - Détails du produit Batterie pour Samsung SM-T900
JP:新品互換用パソコン バッテリー
NL: Samsung SM-T900 Batterij.Online winkelen bij ACCU-PC.nl: Hoge kwaliteit batterij, adapter, PSU, GSM of Tablet PC Accessoires
PL:Tanie Baterie do Samsung SM-T900, Zasilacze do laptopa na baterielaptopow.pl w sklepach internetowych.
IT:di alta qualità Samsung SM-T900 Batteria, Siamo specializzati nella vendita di nuovi ricaricabili Samsung SM-T900 Batteria, è sottoposto a rigorosi test di controllo e di qualità.
Tips en trucs waardoor de Samsung SM-T900 accu tablet langer meegaat
Wat te doen met een nieuwe tablet pc
Heb je een nieuwe tablet pc gekocht? Dan is het verstandig een aantal stappen te doorlopen om zeker te stellen dat de batterij van je tablet pc optimaal presteert. De batterij is ontworpen om 1.000 oplaadcycli, zoals het volledig opladen en ontladen van een tablet pc noemt, te doorstaan voordat de batterij 80 procent van zijn oorspronkelijke capaciteit over heeft. Stelt dat de batterij tot vijf jaar mee gaat. Deze beloftes kunnen echter alleen worden gerealiseerd als je een nieuwe op de juiste manier behandeld.
Adviseert je het apparaat de eerste keer dat je deze aan het stroomnet hangt volledig op te laden. Het bedrijf geeft zo nu en dan software-updates vrij die batterijduur van het apparaat verbeteren. Het is dan ook verstandig direct de laatste software op de te installeren via de feature Software-update. Klik hiervoor op het aan de linkerzijde van de menubalk en kies de optie Software-update.
Geeft soms software-updates vrij die de batterijduur verlengen
Standaard onderhoud
De tablet pc is voorzien van een lithium-gebaseerde Samsung SM-T900 accu tablet. Dit soort batterijen zijn niet ontworpen om continu opgeladen te zijn, wat betekent dat de batterij in gebruik moet blijven. Adviseert gebruikers dan ook een tablet pc nooit continu aan het stroomnet verbonden te laten.
Hoe je hier in de praktijk het best mee om kan gaan ligt aan de manier waarop je je tablet pc doorgaans gebruikt. Gebruik jij je tablet pc regelmatig onderweg of op locaties waar je geen stopcontact tot je beschikking hebt? Dan gebruik je al regelmatig energie uit de batterij en hoef je geen extra maatregelen te nemen om de batterij in goede conditie te houden.
Heb jij je tablet pc eigenlijk altijd aan de stroomadapter liggen en hoeft de batterij dus nooit te werken? Dan is het verstandig de batterij één keer per maand volledig te laten ontladen. Dit doe je door het apparaat simpelweg los te koppelen van het stroomnet en net zo lang te wachten tot het apparaat waarschuwt dat de batterij nagenoeg leeg is. De batterij blijft hierdoor in ‘beweging’, wat voorkomt dat de capaciteit van de Samsung SM-T900 Tablet batterij onnodig snel terugloopt.
tablet pc lange tijd niet gebruiken
Ben je van plan je tablet pc langer dan zes maanden niet te gebruiken? Dan is het verstandig het apparaat op de juiste manier op te bergen om zeker te stellen dat je batterij de opslagperiode goed doorstaat. Raadt je aan een tablet pc voor 50 procent opgeladen op te bergen. Let op! Berg een tablet pc nooit voor langere tijd op met een volledige lege batterij. De batterij kan hierdoor in een 'diepe ontlaadstand' terecht komen, waardoor de batterij geen energie meer kan vasthouden. De batterij kan in dit geval dus niet meer worden opgeladen, waardoor de tablet pc alleen nog gebruikt kan worden als deze met het stroomnet is verbonden.
De optimale temperatuur om een tablet pc op te slaan ligt tussen den 10 en 35 graden Celsius
Ook de temperatuur van de ruimte waar je de tablet pc opbergt is van invloed op de batterij. Adviseert de tablet pc in een temperatuur tussen 10 en 35 graden Celsius op te bergen. Een hogere of lagere temperatuur kan de levensduur van de batterij verkorten.
Instellingen die de batterijduur van je tablet pc verlengen
Naast de levensduur van de batterij kan je ook de batterijduur verlengen. De batterijduur is de tijd dat je tablet pc met een opgeladen batterij kan werken voordat de energie op is. Een aantal softwarematige instellingen hebben grote invloed op de batterijduur van je tablet pc.
Energie
Zowel de beeldscherm, harde schijven als andere componenten van je tablet pc verbruiken energie. Door onderdelen uit te schakelen die op dat moment niet noodzakelijk zijn kan de batterijduur van je tablet pc flink worden verlengt. De energie-instellingen zijn beschikbaar via het menu Energiestand in de Systeemvoorkeuren.
De energie-instellingen van je tablet pc zijn beschikbaar via het menu 'Energiestand' in de 'Systeemvoorkeuren' Open het tabblad Samsung SM-T900 Tablet batterij om het gedrag van de tablet pc te veranderen op het moment dat de machine niet is verbonden met het stroomnet. Het menu biedt de mogelijkheid aan te geven na hoeveel minuten het beeldscherm in sluimerstand gaat en wanneer de volledige tablet pc is slaapstand wordt gezet. Zodra de harde schijf van je machine in sluimerstand wordt gezet kan het apparaat geen activiteiten meer uitvoeren. Je kunt dit voorkomen door de optie Plaats harde schijven in sluimerstand indien mogelijk uit te schakelen.
Contrast van het beeldscherm
De hoeveelheid energie die door het beeldscherm van je tablet pc wordt verbruikt is afhankelijk van de helderheid van het scherm. De helderheid kan met behulp van de F1-knop en F2-knop worden aangepast. Bevind je je in een donkere ruimte? Dan is de kans groot dat de helderheid van het scherm niet zo hoog hoeft te zijn als buiten. Verminder daarom in dit geval de helderheid van het scherm door op de F1-knop te drukken om de batterijduur van je tablet pc te verlengen.
Dit geldt ook voor de Bluetooth-module in je tablet pc. Is je tablet pc dus niet via Bluetooth met andere apparaten verbonden? Schakel dan de Bluetooth-module uit om energie te besparen. Klik hiervoor op het Bluetooth-logo in de menubalk en kies de optie Schakel Bluetooth uit. Schakel de Bluetooth-module uit om de Samsung SM-T900 accu tablet te verlengen.
Waarom Winkelen bij accu-pc.nl
Dank u voor uw bezoek aan accu-pc.nl, waar u duizenden producten kunt vinden die worden aangeboden voor ongelooflijke groothandelsprijzen, is onze visie om mensen wereldwijd beter in staat te stellen om online te kopen en verkopen. biedt inmiddels laptopaccu’s voor meer dan 10000 verschillende laptopmodellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten