2017-12-25

Accu voor Makita BL1815 (5000mAh 18V)

Nieuwste technologie: de nieuwste technieken, het laagste gewicht. De grootste accu Makita BL1815 leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe BL1815 batterij, goedkope, snelle levering, goede service. 100% nieuwe hoogwaardige vervangende Batterij BL1815,1 jaar garantie Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

BATTERIJ MAKITA BL1815 BL1830 BL1840

Batterijcapaciteit:5000mAh
Batterijvoltage : 18V
Laptop accu /  Batterij Voor Makita /  Batterij Makita BL1815
Makita BL1815 accu
Dit product is ook bekend als:
194205-3 194309-1 BL1815 BL1830 BL1840 BL1845 LXT400
Accu's Geschikt voor modellen
Makita BL1830 BL1815 bl 1830 bl 1815 LXT400 2PCS
Wanneer een laptopaccu ouder wordt, gaat de accucapaciteit achteruit. Dit betekent dat een volle accu steeds sneller leegloopt. Dit los je gemakkelijk op door jouw laptopaccu te vervangen. Wil je een kwalitatief goede laptopaccu, maar dan voordeliger en met langere garantie? Reis je veel? Dan kan een extra laptopaccu handig zijn. Zo heb jij altijd en overal stroom. Vind hier jouw laptopaccu via het model- of typenummer van jouw laptop.
Hoe kan ik de levensduur van mijn Makita BL1815 laptop batterij verlengen?
Weerhoud de batterij van vroegtijdige slijtage door weinig gebruik.
Veel mensen gaan ervan uit dat de batterij wordt gebruikt wanneer de laptop is aangesloten op het stopcontact. Dit is niet het geval. Wanneer uw laptop is aangesloten op het stopcontact, werkt uw laptop op de primaire stroombron, elektriciteit van uw AC-adapter kabel. Als uw laptop is aangesloten met het netsnoer, is de accu in een stand-by staat. De batterij gaat alleen stroom leveren aan uw laptop wanneer u de stekker uit het stopcontact wordt gehaald. Als uw laptop voor langere tijd is aangesloten, is uw laptop batterij letterlijk aan aftakelen, door het gebrek aan 'lichaamsbeweging'. Het is waar dat de batterij elke dag een klein deel van zijn lading verliest en dat dit wordt bijgeladen met het netsnoer, maar dit is niet genoeg oefening om je batterij van de computer in topvorm te houden. Werk gedurende 30 minuten tot een uur een keer per week op de batterij, dat is voldoende om uw notebook batterij actief en in goede vorm te houden. Dit is misschien wel de meest voorkomende reden dat computer batterijen voortijdig verslijten.
Laat uw laptop batterij nooit helemaal leeg lopen!
De tweede meest voorkomende reden waarom de Makita BL1815 laptop-batterijen voortijdig uitvallen is dat ze vaak helemaal worden ontladen. Onderzoek toont aan dat lithium-ion batterijen de langste levensduur hebben als ze niet te ver worden ontladen en daardan weer worden geladen. Het is niet schadelijk voor de batterij voor 5-10 minuten de laptop op de accu te gebruiken en hem daarna weer aan het netstroom te pluggen. Mensen verwarren vaak de hedendaagse Lithium batterijen met de oudere NiCad batterijen in elektrische gereedschappen. Met NiCad batterijen, wilde je juist een batterij helemaal leeg laten lopen om een verkorting van de levensduur te voorkomen door het "memory-effect". Probeer uw batterij nooit helemaal te ontladen, het werken op uw laptop met een batterij met weinig lading, zal de levensduur aanzienlijk verkorten.
Het volledig ontladen van uw BL1815 laptop batterij kan uw batterij definitief vernietigen.
Als een computer batterij voorbij de kritieke 3%-grens is ontladen, kan het zo zijn dat de accu niet meer in staat is om opnieuw te worden opgeladen. De batterij is hierdoor onbruikbaar geworden. Een laptop batterij heeft een kleine hoeveelheid stroom nodig, om de communicatie over en weer te sturen met de laptop om de accu op te laden. Een batterij in een "verzwakte staat" is een goede kandidaat voor deze fatale vergissing. Wanneer een batterij, gloednieuw, of inactief is geweest voor meer dan 2 maanden, dan is deze in een verzwakte staat en moet worden geconditioneerd met 4-5 partiële ontlading en opladingen om de volle capaciteit weer te bereiken.
Een nieuwe Makita BL1815 accu kan bij de batterij-pictogram op uw computer aan geven dat u een lage batterij conditie heeft. Wij raden u aan om deze batterij 's nachts volledig op te landen in uw notebook computer. Als u uw accu vervangt wanneer de computer aan staat ( aan de netstroom ) kan het nodig zijn om uw computer af te sluiten en opnieuw op te starten, zodat uw notebook of laptop uw nieuwe batterij herkent.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.
Tanie Baterie do laptopów Makita BL1815,Zasilacze do laptopa na baterielaptopow.pl w sklepach internetowych.
Acheter batterie Makita BL1815, Nouvelle Batterie Makita BL1815 - Détails du produit Batterie pour Makita BL1815
Makita BL1815 Batterij.Online winkelen bij ACCU-PC.nl: Hoge kwaliteit batterij, adapter, PSU, GSM of Tablet PC Accessoires

Geen opmerkingen:

Een reactie posten