2017-12-25

Koop accu voor Amazon 58-000043 S12-T1-S S12-T1

Nieuw en lage prijs Amazon 58-000043 tablet pc accu. Deze Amazon 58-000043 3.8V (compatible with 3.8V) 2100mAh tablet pc accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. De 58-000043 tablet pc accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

BATTERIJ AMAZON 58-000043 S12-T1-S S12-T1

Batterijcapaciteit:2100mAh
Batterijvoltage : 3.8V
Tablet batterij vervangen - helemaal nieuw accu tablet /  Batterij Voor Amazon /  Batterij Amazon 58-000043
Amazon 58-000043 accu
Dit product is ook bekend als:
58-000043 MNHSNY133711TM S12-T1 S12-T1-S
Accu's Geschikt voor modellen
Amazon Kindle Fire HDX 7inch C9R6QM
Amazon 58-000043 tablet pc accu / batterij snel leeg?
Eén van de meest voorkomende klachten bij tablets (en smartphones) is dat de accu of batterij erg snel leeg is.Dit probleem is niet merkgebonden en komt overal voor, dus o.a.
Het scherm
De grootste Amazon 58-000043 tablet pc batterij is het scherm. Dit is het licht van het scherm in combinatie met het touchscreen. Wanneer de helderheid op maximaal staat, dan zal dit zeker 50% schelen op de accuduur dan wanneer de helderheid op 75% staat. Wanneer de helderheid op de helft wordt ingesteld, dan wordt de accuduur vele malen hoger. Simpel gezegd: minder licht = minder warmte = minder verlies in capaciteit van de accu. Daar komt bij dat de accu altijd tegen het scherm aan zit, dus een warm scherm resulteert in een warme accu en dus een lagere energie opbrengst. Zet de helderheid dus zo hoog (of juist zo laag) als nodig is wanneer de tablet niet is aangesloten op de oplader.
WiFi
De WiFi verbinding is de eerstvolgende stroomvreter. Een slechtere WiFi verbinding kost meer energie. Helemaal wanneer er geen verbinding is met een netwerk in de omgeving. De tablet blijft continu zoeken naar netwerken om verbinding mee te maken en zal in dit geval bijna het verbruik van het scherm kunnen overtreffen. Bij het kijken naar een film vanaf het interne geheugen of het lezen van een boek is het raadzaam om WiFi uit te schakelen.
Bluetooth
Sommige tablets hebben de mogelijkheid om verbinding te maken met Bluetooth apparaten. Wanneer Bluetooth aan staat maar niet gebruikt wordt, dan is dit een onnodige grootverbruiker van energie van de batterij. Ook in dit geval blijft de tablet zoeken naar Bluetooth apparaten om verbinding mee te maken terwijl deze er waarschijnlijk niet zijn. Schakel Bluetooth alleen in wanneer dit nodig is en laat deze verder uit.
Standby
Wanneer een tablet pc opgeladen is en op standby gezet wordt, gebeurt het vaak dat de tablet in de standby stand allerlei activiteiten uitvoert terwijl het scherm uit staat en de tablet niet gebruikt wordt. Zo worden er verbindingen gemaakt met internet voor email, Facebook, WhatsApp, updates uit de Google Play Store etc etc. Zodra de tablet weer in gebruik wordt genomen - voor het eerst sinds het opladen -, dan lijkt het alsof de accu van de tablet binnen hele korte tijd leeg loopt. Wat er in feite gebeurt is dat de tablet de capaciteit van de accu gaat herberekenen na de slaapstand en geeft vervolgens het resultaat weer van de werkzaamheden die in de slaapstand hebben plaatsgevonden. Ook dit is goed te zien in "Instellingen>accu". Het is daarom ook raadzaam om WiFi uit te schakelen in de slaapstand.
Wanneer bovenstaande aanwijzingen gevolgd worden, kan dit vaak 50% meer accuduur opleveren, dus 1 a 2 uur of meer!
Mijn Amazon Tablet laadt heel langzaam op.
Soms komt het is voor dat je Amazon 58-000043 tablet pc na een loop van tijd steeds trager oplaadt. Dit kan ontstaan door bepaalde redenen. Zorg ervoor dat alle applicaties helemaal afgesloten zijn en niet op de achtergrond actief staan. Daarnaast zorgt de vliegtuigstand er vaak ook voor dat de Amazon 58-000043 tablet pc sneller opgeladen zal worden. Als je de vliegtuigstand inschakelt, worden alle in- en uitgaande signalen uitgezet. Daardoor kun je internet niet meer gebruiken. Je kunt de vliegtuigstand eenvoudig weer uitschakelen.
Een andere reden kan zijn dat de oplader defect is gegaan. Het verstandigst is om de lader te gebruiken die meegeleverd wordt in de doos van de Amazon tablet.opladers kunnen beschadigd worden door bijvoorbeeld een kabelbreuk, waardoor de Amazon tablet minder snel wordt opgeladen. Wij raden je aan om de tablet een keer met een andere oplader op te laden. Zodat je zeker weet dat het niet aan je oplader ligt.
Mogelijke oplossingen:
Alle applicaties geheel afsluiten
Vliegtuigstand inschakelen
Andere oplader proberen.
Nieuwe batterij
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.
Tanie Baterie do Amazon 58-000043,Baterie i Zasilacze do laptopów na najniższe ceny, Nasza szeroka gama ładowania baterii laptopa ,zasilacz do laptopa, bateria do laptopa, Wszystkie oferowane produkty są gwarantujemy nowy , wysoką jakość oferowanych i 12 miesięczną gwarancją.
Acheter batterie Amazon 58-000043, Nouvelle Batterie Amazon 58-000043 - Détails du produit Batterie pour Amazon 58-000043
Tablet batterij voor Amazon 58-000043 . Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste Tablet batterij, neem dan contact met ons op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten