2017-10-27

Koop accu voor DELL H6T9R 1NP0F 37HGH

Nieuw en lage prijs DELL H6T9R laptop accu. Deze DELL H6T9R accu 11.1V 76wh is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen.

BATTERIJ DELL H6T9R 1NP0F 37HGH

Batterijcapaciteit:76wh
Batterijvoltage : 11.1V
DELL H6T9R accu
Dit product is ook bekend als:
RV8MP,H6T9R,1NP0F,37HGH

Accu's Geschikt voor modellen

H6T9R Dell Latitude XT3
Accu-pc.nl de specialist op het gebied van Accu's en Batterijen. Wij bieden diverse soorten accu’s, laptop accu's, NiCd, NiMH,Lithium batterijen en Backup batterijen.
Als u op zoek bent for Het merk Nieuwe laptop batterij bij de Meeste Voorkeur prijs, je bent op de Juiste Plaats. Snel desalniettemin aanvaardt! 1 jaar garantie, Hoge Kwaliteit, lage prijs !
Hoe gaat mijn DELL H6T9R tablet pc accu langer mee?
1. Stel de batterij H6T9R niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.
2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de H6T9R tablet pc accu en de tablet pc zelf.
3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de H6T9R Dell Latitude XT3 batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.
4. Laat de DELL H6T9R batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
5. Kijk wat er momenteel de meeste energie verbruikt. Op je tablet vind je bij de ‘over tablet’ tab in het instellingen menu de knop ‘Accugebruik’. Hier kun je zien welke functie of applicatie momenteel teveel van je H6T9R Dell Latitude XT3 batterij gebruikt. Schakel applicaties uit of pas instellingen aan aan de hand van de informatie die je hier ziet. Zo kun je bijvoorbeeld de helderheid van het display, een van de grootste energieverbruikers, verminderen.
6. Check de tab ‘Draadloos en netwerken’. Hier vind je de informatie over het netwerkgebruik van de tablet. Staat Bluetooth aan terwijl je het niet gebruikt? Maak je gebruik van een 3G verbinding terwijl ook Wifi aanstaat? Kortom, kijk goed naar wat je wel en niet nodig hebt en probeer zoveel mogelijk uit te schakelen wat je niet gebruikt.
7. De tab ‘Scherm’ biedt ook een aantal mogelijkheden om het energieverbruik te verminderen. Zo kun je de helderheid van het display naar beneden bijstellen, wat veel in het energieverbruik zal schelen. Ook kun je de vensteranimaties, welke natuurlijk niet noodzakelijk zijn, uitschakelen. Daarnaast iet het verstandig om de time-out periode van je display zo kort mogelijk te houden. Wanneer je de tablet niet gebruikt kan deze gemakkelijk binnen 15 of 30 seconden in ‘lock’ modus gaan.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.
DELL H6T9R Batterij de laagste prijs!
DELL H6T9R Battery JP>>DELL H6T9R Battery UK>>DELL H6T9R AKKU 
Acheter batterie DELL H6T9R, Nouvelle Batterie DELL H6T9R - Détails du produit Batterie pour DELL H6T9R

Geen opmerkingen:

Een reactie posten