2017-10-25

Koop accu voor Microsoft BV-T5E

Nieuw en lage prijs Microsoft BV-T5E accu. Deze Microsoft BV-T5E accu 3.85V 3000mAh/11.6wh is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen.

BATTERIJ MICROSOFT BV-T5E

Batterijcapaciteit:3000mAh/11.6wh
Batterijvoltage : 3.85V
Microsoft BV-T5E accu
Dit product is ook bekend als:
BV-T5E

Accu's Geschikt voor modellen

Microsoft Lumia 950 RM-1106 RM-1104 RM-110 McLa
Door intensief gebruik van onze mobiele (smart)telefoon zullen de prestaties van de accu op den duur afnemen. Op zo'n moment is het verstandig om de batterij te vervangen. Met deze originele Microsoft BV-T5E batterij presteert uw Microsoft Lumia 950 RM-1106 RM-1104 RM-110 McLa weer als nieuw! De batterij van uw Microsoftslijt snel als u die te vaak oplaadt. Daardoor neemt de capaciteit af en raakt uw accu steeds sneller leeg. Om uw toestel weer als vanouds te laten presteren kunt u het beste uw oude batterij vervangen door een originele Microsoft BV-T5E batterij! Op zoek naar een originele Microsoft BV-T5E batterij voor uw Microsoft Lumia 950 RM-1106 RM-1104 RM-110 McLa telefoon? Dan moet u bij www.accu-pc.nl! 12 maanden garantie is bij ons de standaard. Smartphone: batterijduur verlengen met tips 1.Installeer de nieuwste versie van het besturingssysteem In elke nieuwe versie wordt aandacht aan de prestatie van de Microsoft BV-T5Eaccu geschonken. 2.Stel een donkere achtergrond in Een lichte achtergrond trekt de Microsoft BV-T5Ebatterij sneller leeg. 3.Zet de trilfunctie uit Zo gaat de Microsoft BV-T5E batterij in uw telefoon een stuk langer mee. 4.Schakel niet gebruikte applicaties helemaal uit Applicaties die u niet gebruikt blijven op de achtergrond draaien. Zo maken ze stiekem gebruik van deMicrosoft BV-T5Ebatterij. Warmte van de zon, de verwarming of in uw broekzak zorgt ervoor dat de Microsoft BV-T5E batterij sneller leeg loopt. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.
Microsoft BV-T5E Batterij de laagste prijs!
Microsoft BV-T5E Battery JP>>Microsoft BV-T5E Battery UK>>Microsoft BV-T5E AKKU
Acheter batterie Microsoft BV-T5E, Nouvelle Batterie Microsoft BV-T5E - Détails du produit Batterie pour Microsoft BV-T5E
Een nieuwe GSM batterij kan handig zijn, als jouw batterij van je telefoon niet meer optimaal werkt, de accu is kapot of je wilt een extra batterij !
Hier vind je batterijen voor je iPhone, Samsung, HTC of andere mobiele telefoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten