2017-12-09

Chicony ADP-180EB LAPTOP ADAPTER 19V 9.5A, 180W

Kopen ADP-180EB D Laptop-oplader de laagste prijs, beste service Wij bieden de hoogste kwaliteit ADP-180EB D adapter. Lage Prijs.
Chicony ADP-180EB ac adapter voor Chicony MSI GT60 GT70,voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen ! 

Lader voor CHICONY ADP-180EB D - Laptop-oplader voor Chicony MSI GT60 GT70 Adapter Charger

http://www.accu-pc.nl/chicony/ADP-180EB-adapter-178955.html, 
Chicony ADP-180EB adapter
Ingangsspanning:100-240V  50-60Hz (worldwide use)UOutput voltage:19V 9.5A, 180WDimension:5.5mm *2.5mm, Barrel tipColor:Merknaam:ChiconyNieuw en lage prijs Chicony ADP-180EB, vervangende Laptop adapters. Deze Chicony ADP-180EB charger 19V 9.5A, 180W is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele laptop adapter. Adapter Fit Models: Adapter for Chicony MSI GT60 GT70 
Adapter Part Numbers:
Power LED indicator
Outlet: 3-prong 
Cord Cable: US/ UK/ EU/ AU plug
Warranty:12 months

Package includes:
1 X AC Adapter
1 X Free Power cord
Hoe vind ik mijn laptop model voor mijn Chicony ADP-180EB laptop-oplader?
Het vinden van de juiste adapter voor uw laptop is eenvoudiger dan het lijkt.De eerste stap is het achterhalen van het modelnummer van uw laptop of het partnummer van de huidige adapter.Het model van uw Chicony ADP-180EB vindt u in de meeste gevallen aan de onderkant op een sticker. Hier staat het exacte model aangegeven. Vaak wordt dit voorafgegaan door Model: of Model No.:. Met dit model kunt u via onze modelnavigatie altijd het juiste typenummer vinden. Daarnaast kunt u onze handige zoekfunctie gebruiken en op het modelnummer altijd snel de juiste adapter vinden.Controleer voor de zekerheid of het partnummer voorkomt op de productpagina. Kunt u de juiste adapter voor uw laptop model niet vinden of twijfelt u over de compatibility? Neem dan even contact op.
Hoe vind ik het onderdeelnummer van mijn Chicony ADP-180EB laptop-oplader?
Het onderdeelnummer van uw Chicony adapter is een uniek identificatienummer aan de hand waarvan u op onze site simpel en snel de juiste adapter kunt vinden. Het onderdeelnummer begint in veel gevallen met PA-, HP of AP. Dit onderdeelnummer kunt u op zoeken in onze zoekfunctie of via de hoofdpagina via de onderdeelnummer navigatie.
Heeft u een adapter gevonden met exact hetzelfde onderdeelnummer als dat op uw adapter staat? Dan weet u zeker dat deze adapter past op uw laptop. Er zijn wel verschillen in plug afmetingen indien u een ander merk laptop heeft, maar voor adapters weet u altijd dat u de juiste heeft!
Mijn Chicony ADP-180EB adapter wordt heel heet, wat moet ik nu?
Elke ADP-180EB adapter wordt warm wanneer de laptop opgeladen wordt. Dit is normaal en is geen reden tot zorg. Wanneer een adapter echter zo heet wordt dat u hem niet meer vast kunt houden, is er iets mis. Vaak is de accu in dit geval niet goed meer waardoor de laptop-oplader veel meer moet laden dan waar deze voor ontworpen is. Is dit het geval, dan is het aan te raden een zwaardere adapter qua ampèrage te nemen. Ook is het te overwegen om een vervangende accu aan te schaffen.
Al deze informatie vindt u normaal gesproken op de oude adapter of in de technische gegevens van het apparaat waarvoor de adapter dient. Wij verzenden naar de Laptop adapter rond Globe [USA, Canada, UK, NZ en Ierland, Australië]. Bekijk meer laptop adapter. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de voedingsadapter.
NL:Lader voor Chicony ADP-180EB - Laptop-oplader voor Chicony
PL: Zasilacze do Chicony ADP-180EB
FR:Chargeur alimentation secteur Chicony ADP-180EB. 
Power supplies zijn een vaak misverstaan en over het hoofd gezien PC-onderdeel. Ook wel een voedingseenheid of PSU genoemd, het onderdeel dat stroom levert op een computer.
Deze kunnen zijn waar u naar wilt zoeken:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten