2017-12-03

Koop accu voor LENOVO L15D2K32

Deze LENOVO L15D2K32 tablet pc accu replacement van hoogwaardige kwaliteit is de voordeligste keuze. De juiste LENOVO Accu L15D2K32 de beste prijs,snelle levering en altijd 1 jaar garantie!

BATTERIJ LENOVO L15D2K32

Batterijcapaciteit:6200mah
Batterijvoltage : 3.75V
LENOVO L15D2K32 accu
Dit product is ook bekend als:
L15D2K32 L15C2K32
Accu's Geschikt voor modellen
LENOVO Yt3-X90
Welke accu/batterij heb ik nodig?
Er zijn veel verschillende accu's verkrijgbaar. Deze accu's variëren in pasvorm, voltage en capaciteit. Het is belangrijk dat deze gegevens overeenkomen met de laptop en je wensen om vervelende verrassingen te voorkomen. Ten eerste dient de pasvorm juist te zijn. Om de accu met juiste pasvorm te vinden, hebben we onderin deze pagina een lijst met geschikte modellen en onderdeelnummers van de LENOVO L15D2K32 accu voor LENOVO Yt3-X90 Tablet-PC geplaatst. Als deze overeenkomen, kun je er vanuit gaan dat de accu zal werken met je laptop. Daarnaast kun je uiteraard nog de productafbeelding vergelijken met je huidige accu.
Hoe vind ik het modelnummer van mijn laptop?
Het modelnummer van de laptop staat doorgaans vermeld op de onderzijde (sticker) van de laptop. Staat het modelnummer vervolgens in de lijst van geschikte apparaten van de LENOVO L15D2K32 accu voor LENOVO Yt3-X90 Tablet-PC , dan heb je de juiste accu gevonden. Kun je het model van de laptop niet vinden? Ga dan op zoek naar het onderdeelnummer van de accu en vergelijk deze met de onderdeelnummers die je onderin deze pagina kunt vinden.
Hoe vind ik het onderdeelnummer van de accu?
Het onderdeelnummer vind je terug op de accu zelf. Het verschilt per merk en model hoe dit onderdeelnummer is opgebouwd. Om een indruk te krijgen wat de modelnummers van de LENOVO L15D2K32 accu voor LENOVO Yt3-X90 Tablet-PC zijn, kun je kijken in de lijst onderin de pagina.
Gebruikstips voor de LENOVO L15D2K32 accu voor LENOVO Yt3-X90 Tablet-PC
De accu's van accu-pc.nl zijn voorzien van de Lithium-Ion techniek. Dit is ook het geval bij de LENOVO L15D2K32 accu voor LENOVO Yt3-X90 Tablet-PC . Deze accu's hebben als voordeel dat ze op ieder moment opgeladen mogen worden. Het is dus niet noodzakelijk om de accu volledig leeg te laten lopen, voordat je de laptop weer aansluit op het stroomnet.
Er zijn een paar tips om de levensduur van de LENOVO L15D2K32 accu voor LENOVO Yt3-X90 te verlengen. Het eerste advies is om de laptop zo weinig mogelijk aan hitte bloot te stellen. Hitte zorgt voor extra slijtage. Laat je laptop dus niet achter in warme omgevingen. Daarnaast raden we aan de accu op te laden, zodra het energieniveau onder de 20% daalt. Voorkom in elk geval volledige ontlading om schade aan de accu te voorkomen. Tot slot raden we aan te werken in energiebesparende modus. Op deze manier worden de componenten in een energiebesparende stand gezet, waardoor je langer kunt werken op een acculading.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.
Tanie Baterie do LENOVO L15D2K32,Baterie i Zasilacze do laptopów na najniższe ceny, Nasza szeroka gama ładowania baterii laptopa ,zasilacz do laptopa, bateria do laptopa, Wszystkie oferowane produkty są gwarantujemy nowy , wysoką jakość oferowanych i 12 miesięczną gwarancją.
Acheter batterie LENOVO L15D2K32, Nouvelle Batterie LENOVO L15D2K32 - Détails du produit Batterie pour LENOVO L15D2K32
Tablet batterij voor LENOVO L15D2K32 . Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste Tablet batterij, neem dan contact met ons op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten