2017-12-06

Koop accu voor Microsoft P21GU9

Deze Microsoft P21GU9 tablet pc accu replacement van hoogwaardige kwaliteit is de voordeligste keuze. De juiste Microsoft Accu P21GU9 de beste prijs,snelle levering en altijd 1 jaar garantie!

BATTERIJ MICROSOFT P21GU9

Batterijcapaciteit:5676mAh
Batterijvoltage : 7.4V
Microsoft P21GU9 accu
Dit product is ook bekend als:
P21GU9 2ICP5/94/105 2ICP5/94/104 
Accu's Geschikt voor modellen
Microsoft Surface Pro 1 2rd
Welke accu/batterij heb ik nodig?
Er zijn veel verschillende accu's verkrijgbaar. Deze accu's variëren in pasvorm, voltage en capaciteit. Het is belangrijk dat deze gegevens overeenkomen met de laptop en je wensen om vervelende verrassingen te voorkomen. Ten eerste dient de pasvorm juist te zijn. Om de accu met juiste pasvorm te vinden, hebben we onderin deze pagina een lijst met geschikte modellen en onderdeelnummers van de Microsoft P21GU9 accu voor Microsoft Surface Pro 1 2rd Tablet-PC geplaatst. Als deze overeenkomen, kun je er vanuit gaan dat de accu zal werken met je laptop. Daarnaast kun je uiteraard nog de productafbeelding vergelijken met je huidige accu.
Hoe vind ik het modelnummer van mijn laptop?
Het modelnummer van de laptop staat doorgaans vermeld op de onderzijde (sticker) van de laptop. Staat het modelnummer vervolgens in de lijst van geschikte apparaten van de Microsoft P21GU9 accu voor Microsoft Surface Pro 1 2rd Tablet-PC , dan heb je de juiste accu gevonden. Kun je het model van de laptop niet vinden? Ga dan op zoek naar het onderdeelnummer van de accu en vergelijk deze met de onderdeelnummers die je onderin deze pagina kunt vinden.
Hoe vind ik het onderdeelnummer van de accu?
Het onderdeelnummer vind je terug op de accu zelf. Het verschilt per merk en model hoe dit onderdeelnummer is opgebouwd. Om een indruk te krijgen wat de modelnummers van de Microsoft P21GU9 accu voor Microsoft Surface Pro 1 2rd Tablet-PC zijn, kun je kijken in de lijst onderin de pagina.
Gebruikstips voor de Microsoft P21GU9 accu voor Microsoft Surface Pro 1 2rd Tablet-PC
De accu's van accu-pc.nl zijn voorzien van de Lithium-Ion techniek. Dit is ook het geval bij de Microsoft P21GU9 accu voor Microsoft Surface Pro 1 2rd Tablet-PC . Deze accu's hebben als voordeel dat ze op ieder moment opgeladen mogen worden. Het is dus niet noodzakelijk om de accu volledig leeg te laten lopen, voordat je de laptop weer aansluit op het stroomnet.
Er zijn een paar tips om de levensduur van de Microsoft P21GU9 accu voor Microsoft Surface Pro 1 2rd te verlengen. Het eerste advies is om de laptop zo weinig mogelijk aan hitte bloot te stellen. Hitte zorgt voor extra slijtage. Laat je laptop dus niet achter in warme omgevingen. Daarnaast raden we aan de accu op te laden, zodra het energieniveau onder de 20% daalt. Voorkom in elk geval volledige ontlading om schade aan de accu te voorkomen. Tot slot raden we aan te werken in energiebesparende modus. Op deze manier worden de componenten in een energiebesparende stand gezet, waardoor je langer kunt werken op een acculading.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.
Tanie Baterie do Microsoft P21GU9,Baterie i Zasilacze do laptopów na najniższe ceny, Nasza szeroka gama ładowania baterii laptopa ,zasilacz do laptopa, bateria do laptopa, Wszystkie oferowane produkty są gwarantujemy nowy , wysoką jakość oferowanych i 12 miesięczną gwarancją.
Acheter batterie Microsoft P21GU9, Nouvelle Batterie Microsoft P21GU9 - Détails du produit Batterie pour Microsoft P21GU9
Tablet batterij voor Microsoft P21GU9 . Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste Tablet batterij, neem dan contact met ons op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten