2017-12-11

Koop accu voor Mindray LI23S002A 022-000008-00

Deze Mindray LI23S002A accu is van hoge kwaliteit voor de scherpst mogelijke die wij kunnen bieden. Elke accu in onze webshop is uitvoerig getest volgens onze strenge kwaliteitsrichtlijnen en levert daarom absoluut optimale prestaties. Wij staan voor 100% achter ons product en kunnen daarom 30 dagen "Niet goed, geld terug" aanbieden voor deze Mindray LI23S002A batterij.

BATTERIJ MINDRAY LI23S002A 022-000008-00

Batterijcapaciteit:4500mah
Batterijvoltage : 11.1V
Laptop accu /  Batterij Voor Mindray /  Batterij Mindray LI23S002A
Mindray LI23S002A accu
Dit product is ook bekend als:
LI23S002A 022-000008-00 M05-010002-6 115-018012-00
Accu's Geschikt voor modellen
Mindray T5 T6 T8
Mindray LI23S002A Laptop accu vervangen
Vervangende laptop accu kopen
Na een aantal jaren moet een laptop accu vervangen worden. Hoe lang het duurt voordat u uw laptop accu moet vervangen is afhankelijk van het merk, de kwaliteit en het gebruiken van de laptop accu. Hier vindt u informatie over hoe u een laptop accu moet vervangen, hoe u weet dat deze aan vervanging toe is en waar u op moet letten als u de accu gaat vervangen.
Wanneer moet u een Mindray LI23S002A laptop accu vervangen?
Als de laptop het aangeeft
Op basis van de staat van de batterij geeft uw laptop na verloop van tijd aan dat de accu vervangen moet worden. Meestal krijgt u de melding 'Overweeg de accu te vervangen'. Deze melding is gebaseerd op de resterende maximale capaciteit van de accu en het aantal laad- en ontlaadcycli dat de accu heeft gehad. Wanneer u deze melding krijgt kunt u er van uit gaan dat de accu inderdaad aan vervanging toe is. Als de accu nog maar heel kort mee gaat
Een accu gaat in de regel steeds minder lang mee. Dit komt doordat de capaciteit langzaam achteruit gaat maar ook omdat de laptop in de regel steeds minder efficiënt werkt. Dit komt bijvoorbeeld door achtergrondsoftware die de processor belast of door stof in de laptop die de koeling belast waardoor deze meer stroom verbruikt. Als de accu steeds minder lang mee gaat, controleer dan of de laptop stofvrij is en of er niet onnodige achtergrondsoftware loopt. Het kan ook de moeite waard zijn om stroombesparing van de laptop in te schakelen via het energiebeheer. Helpt dit alles niet, dan is de accu aan vervanging toe.
Als de accu veel capaciteit verloren is
Met software van de fabrikant van de laptop is de resterende capaciteit van de accu uit te lezen. Sommige fabrikanten leveren deze software niet standaard mee. U kunt dan bijvoorbeeld BatteryCare gebruiken om de capaciteit te meten. Als de capaciteit van uw accu erg ver teruggelopen is kan het het waard zijn om een nieuwe accu aan te schaffen zodat u weer langer zonder stroom uw laptop kunt gebruiken.
Als de accu niet meer herkend wordt
Als de accu of laptop batterij voorheen goed werkte maar nu niet meer herkend wordt is deze in de meeste gevallen defect geraakt. Dit kan door slijtage komen of bijvoorbeeld door een stroompiek waardoor een cel defect is geraakt. U kunt in dit geval proberen de accu uit de laptop te halen en opnieuw te plaatsen. In sommige gevallen doet de accu het dan weer. Als de batterij helemaal niks meer doet is het aan te raden deze te vervangen. In dit geval geeft Windows vaak een rood kruis door het accu-icoon rechtsonderin uw bureaublad.
Hoe u een Mindray LI23S002A laptop accu op de juiste manier in gebruik neemt
In de handleiding die bij uw laptop geleverd wordt, staat doorgaans wel beschreven hoe u de accu zo moet behandelen, dat de levensduur in ieder geval niet bekort wordt.
Toch is het heel belangrijk om uw laptop accu vanaf het allereerste begin zo goed mogelijk te behandelen. Want alleen zo verlengt u de levensduur ervan maximaal. Een juiste behandeling begint bij: Het eerst volledig opladen van de accu, voordat u de laptop gaat gebruiken. De laptop ontkoppelen van het stopcontact, en de batterij helemaal op te gebruiken. Dus totdat de computer zich vanzelf afsluit om de accu te beschermen.
De laptop minimaal 2 uur niet gebruiken om de LI23S002A batterij af te laten koelen.
De laptop aansluiten op het stopcontact en de batterij weer volledig opladen.
Herhaal deze procedure een keer of 2 à 3.
Deze procedure is overigens niet zozeer bedoeld voor het verkrijgen van een zo goed mogelijke accu, waarvan de lading zo lang mogelijk meegaat. Maar is bedoeld om de batterijindicator van de laptop accu zo goed mogelijk te kalibreren. Zodat deze indicator zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wanneer de accu vol is en wanneer bijna leeg. Het is overigens raadzaam om het kalibreren van de laptop accu af en toe te herhalen. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.
Tanie Baterie do laptopów Mindray LI23S002A,Zasilacze do laptopa na baterielaptopow.pl w sklepach internetowych.
Acheter batterie Mindray LI23S002A, Nouvelle Batterie Mindray LI23S002A - Détails du produit Batterie pour Mindray LI23S002A
Mindray LI23S002A Batterij.Online winkelen bij ACCU-PC.nl: Hoge kwaliteit batterij, adapter, PSU, GSM of Tablet PC Accessoires

Geen opmerkingen:

Een reactie posten