2017-12-03

Sony ZVCH184 LAPTOP ADAPTER DC 5V/1500mA

Nieuwe en Hoogwaardige Laptop Adapter Sony ZVCH184 voor Home Wall Charger+USB Cable for Sony PS Vita 1st Gen PSV 1000 ZVCH184. 

Lader voor SONY ZVCH184 - Laptop-oplader voor Home Wall Charger+USB Cable for Sony PS Vita 1st Gen PSV 1000 ZVCH184 Adapter Charger

http://www.accu-pc.nl/sony/ZVCH184-adapter-178394.html, 
Sony ZVCH184 adapter
Ingangsspanning:100~240V 50/60HZUOutput voltage:DC 5V/1500mADimension:Color:blackMerknaam:SonyNieuw en lage prijs Sony ZVCH184, vervangende Laptop adapters. Deze Sony ZVCH184 charger DC 5V/1500mA is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele laptop adapter. Adapter Fit Models: Adapter for Home Wall Charger+USB Cable for Sony PS Vita 1st Gen PSV 1000 ZVCH184 
Adapter Part Numbers:
Stable and reliable performance, can be used worldwide
Wall Power Supply AC Adapter with US Plug
Light weight, portable perfect for travelling
Input: 100~240V 50/60HZ
Output: DC 5V/1500mA
1m USB data cable update your PS Vita at high speed with the latest music, videos, photos, and data
Easily charge your device by simple connecting to USB port of your PC / MAC
Hoe vind ik mijn laptop model voor mijn Sony ZVCH184 laptop-oplader?
Het vinden van de juiste adapter voor uw laptop is eenvoudiger dan het lijkt.De eerste stap is het achterhalen van het modelnummer van uw laptop of het partnummer van de huidige adapter.Het model van uw Sony ZVCH184 vindt u in de meeste gevallen aan de onderkant op een sticker. Hier staat het exacte model aangegeven. Vaak wordt dit voorafgegaan door Model: of Model No.:. Met dit model kunt u via onze modelnavigatie altijd het juiste typenummer vinden. Daarnaast kunt u onze handige zoekfunctie gebruiken en op het modelnummer altijd snel de juiste adapter vinden.Controleer voor de zekerheid of het partnummer voorkomt op de productpagina. Kunt u de juiste adapter voor uw laptop model niet vinden of twijfelt u over de compatibility? Neem dan even contact op.
Hoe vind ik het onderdeelnummer van mijn Sony ZVCH184 laptop-oplader?
Het onderdeelnummer van uw Sony adapter is een uniek identificatienummer aan de hand waarvan u op onze site simpel en snel de juiste adapter kunt vinden. Het onderdeelnummer begint in veel gevallen met PA-, HP of AP. Dit onderdeelnummer kunt u op zoeken in onze zoekfunctie of via de hoofdpagina via de onderdeelnummer navigatie.
Heeft u een adapter gevonden met exact hetzelfde onderdeelnummer als dat op uw adapter staat? Dan weet u zeker dat deze adapter past op uw laptop. Er zijn wel verschillen in plug afmetingen indien u een ander merk laptop heeft, maar voor adapters weet u altijd dat u de juiste heeft!
Mijn Sony ZVCH184 adapter wordt heel heet, wat moet ik nu?
Elke ZVCH184 adapter wordt warm wanneer de laptop opgeladen wordt. Dit is normaal en is geen reden tot zorg. Wanneer een adapter echter zo heet wordt dat u hem niet meer vast kunt houden, is er iets mis. Vaak is de accu in dit geval niet goed meer waardoor de laptop-oplader veel meer moet laden dan waar deze voor ontworpen is. Is dit het geval, dan is het aan te raden een zwaardere adapter qua ampèrage te nemen. Ook is het te overwegen om een vervangende accu aan te schaffen.
Al deze informatie vindt u normaal gesproken op de oude adapter of in de technische gegevens van het apparaat waarvoor de adapter dient. Wij verzenden naar de Laptop adapter rond Globe [USA, Canada, UK, NZ en Ierland, Australië]. Bekijk meer laptop adapter. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de voedingsadapter.
NL:Lader voor Sony ZVCH184 - Laptop-oplader voor Sony
PL: Zasilacze do Sony ZVCH184
FR:Chargeur alimentation secteur Sony ZVCH184. 
Power supplies zijn een vaak misverstaan en over het hoofd gezien PC-onderdeel. Ook wel een voedingseenheid of PSU genoemd, het onderdeel dat stroom levert op een computer.
Deze kunnen zijn waar u naar wilt zoeken:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten