2017-09-18

Nieuwe Accu NOKIA BL-L4A 3.7v 1905mah/7.0wH Laptop Accu

Nieuwste technologie: de nieuwste technieken, het laagste gewicht. De grootste accu NOKIA BL-L4A leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe BL-L4A batterij, goedkope, snelle levering, goede service. 100% nieuwe hoogwaardige vervangende Batterij BL-L4A,1 jaar garantie Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

BATTERIJ NOKIA BL-L4A

Batterijcapaciteit:1905mah/7.0wH
Batterijvoltage : 3.7v
NOKIA BL-L4A accu
Dit product is ook bekend als:
BL-L4A

Accu's Geschikt voor modellen

Lumia 535 RM-1090 RM1089 NOKIA
Hoe gaat mijn NOKIA BL-L4A laptop accu langer mee?
1. Stel de batterij BL-L4A niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.
2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de BL-L4A laptop batterij en de laptop zelf.
3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de Lumia 535 RM-1090 RM1089 NOKIA batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.
4. Laat de NOKIA BL-L4A batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
5.Schakel het scherm uit wanneer je dit niet gebruikt, Beëindig programma's of functies die veel energie verbruiken, zoals de camera, wanneer je ze niet gebruikt.
6.Probeer nooit een accu NOKIA BL-L4A of accupack te openen en werp nooit een batterij in het vuur.
7.Laat de NOKIA BL-L4A accu niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.
NOKIA BL-L4A Batterij de laagste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten