2017-12-03

Hoe schoon stof van een Laptop

Een laptop die een heleboel gebruik ziet kan gemakkelijk worden opgerold met vreemde substanties, vuil en stof. Schoonmaken van het stof van uw laptop is een relatief eenvoudig proces, maar met de juiste tools op het gebied van chemische en andere is cruciaal. Dagelijks isopropyl alcohol is goedkoop en een betere keuze dan dure winkel koopt schoonmakers. Investeren in een fles van isopropylalcohol en een blikje van samengeperste lucht zal houden uw laptop ziet eruit als nieuw en bespaar je geld.

Wat die u nodig hebt

  • Babyvoeding pot Isopropyl alcohol swabs van Cloth(s) katoen kan van samengeperste lucht
  • Meng isopropyl alcohol en water in een lege pot van babyvoeding. Vul de pot halfvol met de isopropyl alcohol, vul dan de rest met water. Dit mengsel zal dienen als uw schoonmaak oplossing voor uw laptop. Zet het deksel op de pot totdat u klaar bent om het verwijderen van het stof van uw laptop.
  • Zet de computer uit en trek het uit het stopcontact. Wanneer u zal worden reinigen en afstoffen van je laptop (of elk ander elektronisch instrument, voor die kwestie), moet het worden uitgezet om zowel u als de kostbare interne onderdelen van de machine.
  • Giet een kleine hoeveelheid van de reinigingsvloeistof op een zachte, pluisvrije doek om stof te verwijderen van uw laptop scherm isopropyl. Deze methode van het verwijderen van stof zal ook schoon vlekken of vingerafdrukken op het scherm. Vergeet niet dat het scherm een zeer gevoelig deel uitmaakt van een laptop, dus zorg ervoor dat veeg het zachtjes met de doek.
  • Spray het hele klavier gebied met een blikje van samengeperste lucht, gevolgd door een wattenstaafje schonen stof die tussen de sleutels heeft opgelopen. Blijven de patroon van de samengeperste lucht spuiten en afvegen met een wattenstaafje totdat alle van de stofdeeltjes worden verwijderd. Opvolgen met een snelle doekje met een zachte doek, gedempt met een kleine hoeveelheid van het bereide schoonmaak oplossing.
  • Veeg het stof van de buiten cover met een zachte doek die heeft al iets getemperd met de bereide oplossing. Verwijder stof uit de kleine USB-poorten, seriële poorten, jacks en kaartlezers met een droge wattenstaafje. Follow-up met de perslucht om alle resterende stof te verwijderen.
  • Schoon uit het stof van uw laptop de CD/DVD-station door te openen het en geven het een snelle spray met de perslucht. De ventilator van de laptop kan worden bevrijd van stof door te besproeien het ook met de perslucht. Daarbij houdt de ventilator nog steeds met een wattenstaafje om te voorkomen dat het overmatige spinnen. Als de ventilator te snel draait, kan u deze beschadigen.
Tips & waarschuwingen
  • Afstoffen met een zachte doek de computer na elk gebruik stop stofdeeltjes helpen zal van regelen tussen de toetsen. De algehele buitenkant van uw laptop tweewekelijkse spuiten ook blijft het zo goed als nieuw uitzien. Perslucht kan worden gevonden in de meeste winkels die computers, in het onderhoud van de computer en accessoire gangpaden verkopen.
  • Spray nooit enige vorm van vloeistof direct op uw laptop of het scherm. Hierdoor zal branden uit de componenten. Gebruik geen gewone glas reiniger op uw laptop. Glasreinigers bevatten ammoniak, die uw laptop beschadigen kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten