2017-12-03

Hoe te repareren van een Laptop-beeldscherm

Het is belangrijk dat uw laptop scherm heldere beelden voor betere computing toont. Hoewel ernstige scherm schade een grote vervanging verlangen kan, kunnen sommige weergaveproblemen gemakkelijk worden vastgesteld op uw eigen. U kunt een weergaveprobleem oplossen voordat u de laptop naar een servicecenter meenemen of beslissen om het te vervangen.
  • Werk het stuurprogramma van de videokaart laptop. Als u Windows XP hebt geïnstalleerd, klikt u op "Start", en vervolgens met de rechtermuisknop op 'Mijn Computer'. Selecteer "Apparaatbeheer". Zoek de naam van uw videokaart, met de rechtermuisknop op het pictogram en klik op "Update Driver". Als u Windows Vista/7 geïnstalleerd hebt, klikt u op "Beginnen," Configuratiescherm""Systematiek en onderhoudswerkzaamheden", en vervolgens op" Apparaatbeheer ". Zoek de naam van uw videokaart, dubbelklik op de naam, dan ga naar het tabblad "Stuurprogramma" en selecteert u "Update Driver".
  • De visuele instellingen aanpassen op uw laptop. Als het scherm te helder is, de "Helderheid" instellingen aanpassen. De helderheid van het beeldscherm kan meestal worden aangepast door "Fn" of 'Functie' te drukken en vervolgens op omhoog of omlaag knop aan te passen. Andere sleutels gebruikt voor het aanpassen van de helderheid worden aangeduid met de afbeelding van een halve maan of de zon. Raadpleeg de handleiding van uw laptop voor specifieke instructies over hoe de laptop van de helderheid.
  • Selectievakje voor pixel problemen. Pixels zijn kleine "puntjes" die deel uitmaken van uw computerscherm. Als u een lichte zwarte, rood, groen, blauw, geel, of wit plek op uw monitor ziet, kan het zijn een "stuck pixel." Uitschakelen van de laptop en gebruik een vochtige doek om zachte druk uitoefenen op de plek van de doden. Wees voorzichtig niet toe te passen druk ergens anders, als u meer dode pixels kan veroorzaken. Met behoud van lichte druk, schakelen op de laptop, de doek verwijderen uit het scherm en zie dat als het geplakt pixel is gerepareerd.
Tips & waarschuwingen
  • Raadpleeg een computer reparatietechnicus als de laptop laarzen maar je helemaal niet elk beeldscherm ziet. Het LCD-scherm wellicht een grote reparatie of vervanging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten