2017-12-01

How to Fix de geluidskaart van een Laptop

Een belangrijke functie van elke laptop is goed. Audio is onlosmakelijk verbonden met niet alleen multimedia en entertainment functies zoals games, muziek en videoplayback op diensten zoals YouTube, maar geluidseffecten gebonden aan een laptop en het besturingssysteem kan bieden belangrijke audio aanwijzingen dat punt naar belangrijke mededelingen of waarschuwingen. Wanneer geluid mislukt en een geluidskaart stopt met werken, dus kan een heleboel het nut van een laptop. Gelukkig, het oplossen van deze problemen is een ongecompliceerd proces.
  • Start opnieuw op uw laptop. Ga naar het menu op uw Mac-besturingssysteem of Windows, klik op het Apple-pictogram of op de knop "Start" (respectievelijk), en klik op de knop "Herstarten" voor uw laptop. Geluid kan soms, niet alleen omdat uw computer had sommige vergissing en opnieuw moet worden opgestart. De eenvoudige oplossingen zijn degenen die altijd eerst moet worden geprobeerd.
  • Controleer de volume-instellingen voor uw laptop. Kijk naar uw toetsenbord, en kijken naar de kleine toetsen die boven de numerieke toetsen op uw laptop. Verschillende van deze moeten betrekking hebben op volumeregeling. Kan er geen fout met de geluidskaart dan ook, en de computer kan niet zelfs verplicht een herstart. In plaats daarvan uw geluid kan worden gedempt of, u kunt ook geluid kan worden te laag om het hoorbaar zijn. Uw volume-instellingen wijzigen op de juiste manier.
  • Check uw records en zie of op elk gewenst moment onlangs nieuwe geluidskaart drivers zijn gedownload. Uw geluidskaart problemen kunnen worden geassocieerd met oude drivers op uw laptop die moeten worden aangepast. Klik op "My Computer" en kies "Eigenschappen."
  • Klik op "Hardware." Moet u de optie voor "Device Manager." Tweevoudig tikken "Device Manager", en brengen de verschillende onderdelen voor uw laptop.
  • Navigeren door de onderdelen en klik op "Geluid, Video en Game Controllers." Druk op de knop "Stuurprogramma bijwerken". Dit moet het starten van een automatische Update Wizard, die zal uw stuurprogramma's voor u bijwerken. Zorg ervoor dat nadat u uw stuurprogramma's te downloaden klikt u op hen om ze te installeren. Verder, als uw Auto Update Wizard voor welke reden dan ook mislukt, u kan ook zoeken naar de geluidskaart drivers op de website van de laptopfabrikant van uw.
  • Herstart uw computer na elke nieuwe installatie van het stuurprogramma. De geluidskaart moet weer werken. Als uw geluidskaart is nog steeds niet, moet u het volledig vervangen en de gemakkelijkste en veiligste manier om dit te doen zonder het veroorzaken van schade aan andere computeronderdelen is het om af te sturen naar uw fabrikant voor professionele reparatie.
Dell YFDF9 Batterij 5800mah/65Wh 11.1V
HP PCA222 633196-001 PS-6221-7 Laptop-oplader
Sony ACDP-060E02 Laptop-oplader
LG ADS-40FSG-19 Laptop-oplader
Bose 063404 Batterij 2230mAH/17Wh 7.4V
Dell 2TXYM 709MT 3WN11 H240AS-00 Laptop-oplader

Geen opmerkingen:

Een reactie posten