2017-12-01

Koop accu voor Lenovo BL231

Door oftewel externe batterij voor je Lenovo BL231 te verkrijgen, doe je jezelf en je smartphone een groot plezier - je zult geen stopcontacten meer rondom je heen te hoeven zoeken én je gsm zal te allen tijde naar behoren werken. Je kunt eentje helemaal voordelig in onze webwinkel bestellen, en wij hebben een scala aan allerlei uitvoeringen voor jou voorbereid, zodat je iets kunt uitkiezen dat aan jouw eigen behoeftes zal passen.

BATTERIJ LENOVO BL231

Batterijcapaciteit:3000mah
Batterijvoltage : 3.8V/4.35V
Lenovo BL231 accu
Dit product is ook bekend als:
BL231
Accu's Geschikt voor modellen
Lenovo Vibe X2 X2-TO X2-CU
Nieuwe Lenovo BL231 batterij kopen? Waar op letten
Een belangrijk component van de smartphone is en blijft natuurlijk de Lenovo BL231 batterij. De batterij, of beter gezegd de accu, is het component wat bij de meeste smartphones de meeste ruimte in neemt. Dankzij de nieuwe technieken kunnen accu’s steeds kleiner en beter worden gemaakt. Helaas gaat de ontwikkeling niet zo snel als bijvoorbeeld processoren. Vooral smartphones, maar ook tablets en laptops zijn afhankelijk van een kleine maar goede batterij. Daarom hebben de smartphone fabrikanten veel baad bij het ontwikkelen van goede batterijen.
Batterijen niet universeel
Omdat de Lenovo BL231 batterij een component is wat niet te klein en te zwak moet zijn, wordt er bij de meeste smartphones een andere batterij gebruikt. Bij veel batterijen verschilt dit weinig, maar helaas is er niet gekozen om voor de verschillende smartphones dezelfde batterij te gebruiken. Dit is dus belangrijk om op te letten zodra je een nieuwe batterij voor je smartphone wilt kopen. Hierdoor is het niet mogelijk voor batterij producenten om een hele grote hoeveelheid batterij te produceren. Er moet dus altijd gekeken worden naar hoeveel vraag er naar is. Vaak zie je dat smartphones na een jaar of 2 alweer ‘verouderd’ zijn. Hierdoor zal de prijs van de batterijen niet extreem laag worden.
Hierboven is omschreven hoe de ontwikkeling gaat van de batterijen voor smartphones. Misschien kan je er al uit afleiden dat de batterij relatief niet heel goedkoop is. Toch zit er altijd een groot verschil in de prijzen die je op het internet ziet. Dit komt omdat sommige aanbieders batterijen aanbieden die niet voldoen aan de wettelijke eisen. Dit kan er toe leiden dat de batterij spontaan in de fik vliegt. Hier zit je niet op te wachten.
Maar deze batterij bevat het CE logo?
Conformité_Européenne_(logo)Wanneer een batterij voldoet aan de Europese regels, kan deze worden voorzien van het CE logo (zie hiernaast). Dit betekend niet direct dat alle producten die voorzien zijn van een CE logo ook daadwerkelijk veilig zijn en voldoen aan de CE eisen. In tegendeel zelfs. Op veel handelssites zie je batterijen die voorzien zijn van het logo, maar niet voldoen aan de Europese regelgeving. Hoe je deze niet gecertificeerde batterijen herkend is lastig te zien via internet. Ook thuis kan het lastig zijn om te herkennen of de batterij voldoet aan de regelgeving. Wij hebben diverse batterijen besteld via internationale handelssites, maar het grootste deel bleek nep te zijn. Dit is niet altijd vanaf de buitenkant zichtbaar. In sommige gevallen moet je de batterij uit elkaar halen, voordat je ziet of de batterij echt is, of dat het gaat om een goedkope namaak variant. Dus hoe duurder, hoe beter?
Nee, helaas zijn er ook mensen die markt zien in de goedkope batterijen en ze vervolgens aanbieden voor prijzen die marktconform zijn. Ook al ben je totaal 50 euro kwijt voor de nieuwe batterij, betekend dit niet dat je ook weer een tijdje vooruit kan. De neppe batterijen worden ook op Nederlandse sites aangeboden.
Gevolgen neppe batterij
Hierboven gaven we al aan dat het mogelijk is dat je telefoon in de fik vliegt als je gebruik maakt van een neppe batterij, maar dat is nog niet zo zeer het probleem wat bij de meeste namaak batterijen optreedt. Bij veel batterijen zit er standaard veel minder vermogen in de batterij, dan dat er op de verpakking staat. Wat je verder bij veel batterijen ziet is dat deze al gebruikt zijn in andere smartphones, waardoor ze al veel zwakker zijn. Dit heeft als gevolg dat je na 1 á 2 maanden alweer een nieuwe batterij moet aanschaffen. Ook het aantal cyclussen van de batterij, dus het aantal keer dat de telefoon kan worden opgeladen, ligt bij deze batterijen een stuk lager.
Conclusie
Zomaar een nieuwe batterij aanschaffen, kan al snel leiden tot een miskoop. Je moet goed weten waar je op moet letten, wil je niet voor verrassingen komen te staan. De belangrijkste punten waar je op moet letten als je een Lenovo BL231 batterij aanschaft, zijn:
Is de batterij geschikt voor mijn smartphone?
Is de site betrouwbaar?
Is de prijs realistisch?
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.
Tanie Baterie do Lenovo BL231,Baterie i Zasilacze do laptopów na najniższe ceny, Nasza szeroka gama ładowania baterii laptopa ,zasilacz do laptopa, bateria do laptopa, Wszystkie oferowane produkty są gwarantujemy nowy , wysoką jakość oferowanych i 12 miesięczną gwarancją.
Acheter batterie Lenovo BL231, Nouvelle Batterie Lenovo BL231 - Détails du produit Batterie pour Lenovo BL231
Lenovo BL231 GSM Batterij. Een nieuwe GSM batterij kan handig zijn, als jouw batterij van je telefoon niet meer optimaal werkt, de accu is kapot of je wilt een extra batterij !
Hier vind je batterijen voor je iPhone, Samsung, HTC of andere mobiele telefoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten