2018-05-29

Dit zijn de officiële renders van de Moto Z3 Play

In het hoge segment van de Mototoestellen vinden we de Z-serie. Binnenkort zal de Moto Z3 Play beschikbaar zijn en inmiddels zijn de eerste officiële renders van het toestel verschenen. Op die renders zien we naast een aantal opvallende zaken ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Moto Mod op deze telefoon.

Moto Z3 Play

In januari zagen we de Moto Z3 Play voor het eerst. Toen waren de plannen van Lenovo voor 2018 behoorlijk gelekt. Daar zagen we voor het eerste dit toestel van Moto en inmiddels is er meer informatie erover bekend gemaakt. Zo weten we dat er een Qualcomm Snapdragon 636 in zit. Dat is opvallend, want de meeste high-end toestellen stappen over naar de 845 of een broertje daarvan. Er zit verder een 3.000mAh batterij in het toestel. Dit lijkt weinig, maar door de structuur van de processor, moet dit weinig invloed hebben. Er is 4GB RAM aan boord en er kan worden gekozen tussen 32GB of 64GB intern geheugen.
Met de renders krijgen we een duidelijker beeld van de Moto Z3 Play. Zo is te zien dat de vingerafdruklezer is verplaatst van de voorkant onderaan het toestel naar de aan/uit-knop aan de rechterkant van het toestel. Dit is waarschijnlijk gedaan om dezelfde uitstraling te behouden, maar tegelijkertijd ruimte te maken voor de Moto Mods die aan de achterkant van het toestel kunnen worden bevestigd.
Het lijkt erop dat de behuizing aan de achterkant van de Z3 Play is gemaakt van metaal. De Moto Mods worden nog steeds bevestigd aan de achterkant van het toestel. Dit wordt gedaan met een aantal sterke magneten. De camera is aangepast en lijkt nu meer op de set-up die Moto hanteert sinds de introductie van de X4.

Beschikbaarheid Moto Z3 Play

Op dit moment is het toestel nog niet te krijgen. Waarschijnlijk wordt de Moto Z3 Play op 6 juni gelanceerd in Brazilië. Dat komt omdat de markt in het Zuid-Amerikaanse land ontzettend groot is voor Motorola.
DELL 1X2TJ 06TYC2 Batterij 30WH 7.4V
HP LP03XL Batterij 55.5Wh/4680mAh 11.4V
LG 110W Laptop-oplader
Samsung S24A300B S27B350H Laptop-oplader

Dell H250AD-00 7GC81 HY6D2 Laptop-oplader

Geen opmerkingen:

Een reactie posten