2018-05-10

Vernieuwde Nederlandse handleiding voor Samsung Galaxy S7 (Edge) met Oreo beschikbaar

Samsung is de update naar Android 8.0 voor de Samsung Galaxy S7 (Edge) internationaal aan het uitrollen. In Nederland en België is de update nog niet beschikbaar, maar we kunnen wel vast een kijkje nemen in de vernieuwde handleiding voor de toestellen.
Samsung Galaxy S7 (Edge)
Het toestel kwam in 2016 uit en zal binnenkort worden voorzien van een update naar Android 8.0 Oreo. Begin deze maand begon Samsung met het uitrollen van de update en begon daarbij in Verenigd Koninkrijk. Mocht je een Samsung Galaxy S7 Edge hebben, dan kun je wel vast de Nederlandse versie van de handleiding helemaal uitpluizen. In de handleiding staan de nieuwe features en veranderingen die de update naar Oreo met zich meebrengt.
Een aantal van deze nieuwe functies staan uitgebreid beschreven in de handleiding. Denk daarbij aan de Samsung Experience 9.0-interface. Daar hoort een nieuwe layout voor het virtuele toetsenbord bij, de Samsung Cloud Drive en een aantal aanpassingen aan de camera. Daarnaast wordt uitgebreid uitgelegd op welke manier de toetsen voor snelle instellingen in gebruik kunnen worden genomen. De handleiding is overigens te downloaden in het Nederlands, Engels en mocht je het willen is de Duitse variant ook beschikbaar. Let wel op dat dit de handleiding is voor de Galaxy S7 Edge en dus nog niet voor de standaard S7.

Beschikbaarheid Oreo voor Samsung Galaxy S7 (Edge)

Het is dus geen geheim dat Samsung druk bezig is met het uitrollen van de Android-update. Als eerste heeft Verenigd Koninkrijk de update tot zijn beschikking. Waarschijnlijk bekijkt Samsung de reactie in Engeland op de update. Dat betekent dat wij naar alle waarschijnlijkheid afhankelijk zijn van de ervaringen die gebruikers in het Verenigd Koninkrijk hebben met de update. Zodra Samsung dit goed genoeg vindt, zal de update uitrollen naar de rest van Europa.
Lenovo L13M4P21 L13L4P21 Batterij 4600MAH 7.4V
Acer PA-1450-26 Laptop-oplader
LENOVO L15D2K32 Batterij 6200mah 3.75V
BOSE SOUNDLINK Mini I Series
MICROSOFT G3HTA003H G3HTA004H Batterij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten