2017-06-12

100% Nieuwe Lenovo BL268 Accu

Lenovo BL268 accu
100% Nieuwe Lenovo BL268 Accu - Bestel de Accu Lenovo BL268 nu ,Gratis Verzending,1 Jaar Volledig Garantie!

Hoge kwaliteit Batterij Voor LENOVO BL268

Batterijcapaciteit:3500mah/13.4wh
Batterijvoltage : 3.82V

Laptop Batterij /  Batterij Voor Lenovo Laptop /  Lenovo BL268 Batterij
Dit product is ook bekend als:
BL268

Accu's Geschikt voor Laptop modellen

Lenovo ZUK
Gebruik :
  1. Deze vervangende accu is een uitstekend alternatief voor een schappelijke prijs. Onze accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu.
  2. Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids richtlijnen.prestaties en kan zelfs leiden tot blijvende schade. Probeer op te laden en de batterij te gebruiken bij kamertemperatuur.
  3. Lenovo BL268 compatible laptop accu . Deze accu is door zijn prijs en degelijkheid de beste keus voor uw laptop. Voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen, voorzien van 2 jaar garantie.
  • Hoe levensduur van de batterij Lenovo BL268 te verlengen ?
  1. Stel de batterij niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de Lenovo BL268 Laptop Batterij .
  2. Probeer nooit een accu Lenovo BL268 of accupack te openen en werp nooit een batterij in het vuur.
  3. Schakel het scherm uit wanneer je dit niet gebruikt, Beëindig programma's of functies die veel energie verbruiken, zoals de camera, wanneer je ze niet gebruikt.
  4. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de Lenovo BL268 batterij en de laptop zelf.
  5. Bewaar de Lenovo BL268 accu's op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C).
  6. Laat de accu Voor Lenovo BL268 niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
Lenovo BL268 Battery JP>>Lenovo BL268 Battery UK>>Lenovo BL268 AKKU
Op accu-pc.nl vindt u een ruim assortiment aan hardware en software voor uw laptop. Wij hebben een 2-power configurator waarmee u eenvoudig de juiste accu kunt vinden voor uw laptop. U vindt in ons assortiment accu’s speciaal voor de versie, maar ook accu’s die geschikt zijn voor diverse andere laptops. Als u niet zeker bent of u de juiste accu aanschaft, adviseren wij u graag. Wij geven een jaar garantie op onze accu's, dit in tegenstelling van vele fabrikanten die vaak maar een half jaar garantie geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten