2017-06-12

Hoge kwaliteit Batterij Voor ACER AP16J8K


Acer AP16J8K accu
De ACER AP16J8K is een extra accu voor je ACER. Deze Acer AP16J8K accu is geschikt voor de Acer AP16J8K 3ICP6/55/90 serie. ervoor dat jou laptop met gemak de hele dag door kan worden gebruikt.

Hoge kwaliteit Batterij Voor ACER AP16J8K

Batterijcapaciteit:4050mah
Batterijvoltage : 11.1V

Laptop Batterij /  Batterij Voor Acer Laptop /  Acer AP16J8K Batterij
Dit product is ook bekend als:
AP16J8K

Accu's Geschikt voor Laptop modellen

Acer AP16J8K 3ICP6/55/90 series
Gebruik :
  1. Deze vervangende accu is een uitstekend alternatief voor een schappelijke prijs. Onze accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu.
  2. Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids richtlijnen.prestaties en kan zelfs leiden tot blijvende schade. Probeer op te laden en de batterij te gebruiken bij kamertemperatuur.
  3. Acer AP16J8K compatible laptop accu . Deze accu is door zijn prijs en degelijkheid de beste keus voor uw laptop. Voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen, voorzien van 2 jaar garantie.
  • Hoe levensduur van de batterij Acer AP16J8K te verlengen ?
  1. Stel de batterij niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de Acer AP16J8K Laptop Batterij .
  2. Probeer nooit een accu Acer AP16J8K of accupack te openen en werp nooit een batterij in het vuur.
  3. Schakel het scherm uit wanneer je dit niet gebruikt, Beëindig programma's of functies die veel energie verbruiken, zoals de camera, wanneer je ze niet gebruikt.
  4. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de Acer AP16J8K batterij en de laptop zelf.
  5. Bewaar de Acer AP16J8K accu's op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C).
  6. Laat de accu Voor Acer AP16J8K niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
Acer AP16J8K Battery JP>>Acer AP16J8K Battery UK>>Acer AP16J8K AKKU
Op accu-pc.nl vindt u een ruim assortiment aan hardware en software voor uw laptop. Wij hebben een 2-power configurator waarmee u eenvoudig de juiste accu kunt vinden voor uw laptop. U vindt in ons assortiment accu’s speciaal voor de versie, maar ook accu’s die geschikt zijn voor diverse andere laptops. Als u niet zeker bent of u de juiste accu aanschaft, adviseren wij u graag. Wij geven een jaar garantie op onze accu's, dit in tegenstelling van vele fabrikanten die vaak maar een half jaar garantie geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten