2017-06-28

Hoge kwaliteit Batterij Voor HP HD04XL


HP HD04XL accu
Wij bieden de hoogste kwaliteit HP HD04XL accu, Hoog kwaliteit HP HD04XL Laptop batterij vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie.

Hoge kwaliteit Batterij Voor HP HD04XL

Batterijcapaciteit:45WH
Batterijvoltage : 14.8V

Laptop Batterij /  Batterij Voor HP Laptop /  HP HD04XL Batterij
Dit product is ook bekend als:
HD04XL 685866-1B1 685866-171

Accu's Geschikt voor Laptop modellen

Hp Envy Spectre XT 13-2120tu
Hp Envy Spectre XT 13-2021tu
Hp Envy Spectre XT 13-2000eg

Gebruik :
  1. Deze vervangende accu is een uitstekend alternatief voor een schappelijke prijs. Onze accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu.
  2. Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids richtlijnen.prestaties en kan zelfs leiden tot blijvende schade. Probeer op te laden en de batterij te gebruiken bij kamertemperatuur.
  3. HP HD04XL compatible laptop accu . Deze accu is door zijn prijs en degelijkheid de beste keus voor uw laptop. Voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen, voorzien van 2 jaar garantie.
  • Hoe levensduur van de batterij HP HD04XL te verlengen ?
  1. Stel de batterij niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de HP HD04XL Laptop Batterij .
  2. Probeer nooit een accu HP HD04XL of accupack te openen en werp nooit een batterij in het vuur.
  3. Schakel het scherm uit wanneer je dit niet gebruikt, Beëindig programma's of functies die veel energie verbruiken, zoals de camera, wanneer je ze niet gebruikt.
  4. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de HP HD04XL batterij en de laptop zelf.
  5. Bewaar de HP HD04XL accu's op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C).
  6. Laat de accu Voor HP HD04XL niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
HP HD04XL Battery JP>>HP HD04XL Battery UK>>HP HD04XL AKKU
Op accu-pc.nl vindt u een ruim assortiment aan hardware en software voor uw laptop. Wij hebben een 2-power configurator waarmee u eenvoudig de juiste accu kunt vinden voor uw laptop. U vindt in ons assortiment accu’s speciaal voor de versie, maar ook accu’s die geschikt zijn voor diverse andere laptops. Als u niet zeker bent of u de juiste accu aanschaft, adviseren wij u graag. Wij geven een jaar garantie op onze accu's, dit in tegenstelling van vele fabrikanten die vaak maar een half jaar garantie geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten