2017-06-07

Hoge kwaliteit Batterij Voor LG BL-64SH


LG BL-64SH accu
De LG BL-64SH is een extra accu voor je LG. Deze LG BL-64SH accu is geschikt voor de LG Volt LS740 Boost Mobile Virgin. ervoor dat jou laptop met gemak de hele dag door kan worden gebruikt.

Hoge kwaliteit Batterij Voor LG BL-64SH

Batterijcapaciteit:3000mAh
Batterijvoltage : 3.8V

Laptop Batterij /  Batterij Voor LG Laptop /  LG BL-64SH Batterij
Dit product is ook bekend als:
BL-64SH

Accu's Geschikt voor Laptop modellen

LG Volt LS740


Gebruik :
  1. Deze vervangende accu is een uitstekend alternatief voor een schappelijke prijs. Onze accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu.
  2. Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids richtlijnen.prestaties en kan zelfs leiden tot blijvende schade. Probeer op te laden en de batterij te gebruiken bij kamertemperatuur.
  3. LG BL-64SH compatible laptop accu . Deze accu is door zijn prijs en degelijkheid de beste keus voor uw laptop. Voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen, voorzien van 2 jaar garantie.
  • Hoe levensduur van de batterij LG BL-64SH te verlengen ?
  1. Stel de batterij niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de LG BL-64SH Laptop Batterij .
  2. Probeer nooit een accu LG BL-64SH of accupack te openen en werp nooit een batterij in het vuur.
  3. Schakel het scherm uit wanneer je dit niet gebruikt, Beëindig programma's of functies die veel energie verbruiken, zoals de camera, wanneer je ze niet gebruikt.
  4. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de LG BL-64SH batterij en de laptop zelf.
  5. Bewaar de LG BL-64SH accu's op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C).
  6. Laat de accu Voor LG BL-64SH niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
LG BL-64SH Battery JP>>LG BL-64SH Battery UK>>LG BL-64SH AKKU
Op accu-pc.nl vindt u een ruim assortiment aan hardware en software voor uw laptop. Wij hebben een 2-power configurator waarmee u eenvoudig de juiste accu kunt vinden voor uw laptop. U vindt in ons assortiment accu’s speciaal voor de versie, maar ook accu’s die geschikt zijn voor diverse andere laptops. Als u niet zeker bent of u de juiste accu aanschaft, adviseren wij u graag. Wij geven een jaar garantie op onze accu's, dit in tegenstelling van vele fabrikanten die vaak maar een half jaar garantie geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten