2017-06-07

Hoge kwaliteit Batterij Voor FUJITSU FMVNBP221 FPCBP374


Fujitsu FMVNBP221 accu
Wij bieden de hoogste kwaliteit Fujitsu FMVNBP221 accu, Hoog kwaliteit Fujitsu FMVNBP221 Laptop batterij vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie.

Hoge kwaliteit Batterij Voor FUJITSU FMVNBP221 FPCBP374

Batterijcapaciteit:3150mAh/45Wh
Batterijvoltage : 14.4V

Laptop Batterij /  Batterij Voor Fujitsu Laptop /  Fujitsu FMVNBP221 Batterij
Dit product is ook bekend als:
FPCBP374 FMVNBP221

Accu's Geschikt voor Laptop modellen

Fujitsu Quattro Q702
Fujitsu Stylistic Q702
Fujitsu Stylistic Q702 Quattro Tablet PC


Gebruik :
  1. Deze vervangende accu is een uitstekend alternatief voor een schappelijke prijs. Onze accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu.
  2. Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids richtlijnen.prestaties en kan zelfs leiden tot blijvende schade. Probeer op te laden en de batterij te gebruiken bij kamertemperatuur.
  3. Fujitsu FMVNBP221 compatible laptop accu . Deze accu is door zijn prijs en degelijkheid de beste keus voor uw laptop. Voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen, voorzien van 2 jaar garantie.
  • Hoe levensduur van de batterij Fujitsu FMVNBP221 te verlengen ?
  1. Stel de batterij niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de Fujitsu FMVNBP221 Laptop Batterij .
  2. Probeer nooit een accu Fujitsu FMVNBP221 of accupack te openen en werp nooit een batterij in het vuur.
  3. Schakel het scherm uit wanneer je dit niet gebruikt, Beëindig programma's of functies die veel energie verbruiken, zoals de camera, wanneer je ze niet gebruikt.
  4. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de Fujitsu FMVNBP221 batterij en de laptop zelf.
  5. Bewaar de Fujitsu FMVNBP221 accu's op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C).
  6. Laat de accu Voor Fujitsu FMVNBP221 niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
Fujitsu FMVNBP221 Battery JP>>Fujitsu FMVNBP221 Battery UK>>Fujitsu FMVNBP221 AKKU
Op accu-pc.nl vindt u een ruim assortiment aan hardware en software voor uw laptop. Wij hebben een 2-power configurator waarmee u eenvoudig de juiste accu kunt vinden voor uw laptop. U vindt in ons assortiment accu’s speciaal voor de versie, maar ook accu’s die geschikt zijn voor diverse andere laptops. Als u niet zeker bent of u de juiste accu aanschaft, adviseren wij u graag. Wij geven een jaar garantie op onze accu's, dit in tegenstelling van vele fabrikanten die vaak maar een half jaar garantie geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten