2018-01-29

Accu LG LB62119E Goede kwaliteit Batterij Voor Laptop

Nieuwste technologie: de nieuwste technieken, het laagste gewicht. De grootste accu LG LB62119E leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe LB62119E batterij, goedkope, snelle levering, goede service. 100% nieuwe hoogwaardige vervangende laptop accu LB62119E,1 jaar garantie Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

BATTERIJ LG LB62119E laptop accu

Laptop accu /  Batterij Voor LG /  Batterij LG LB62119E
LG LB62119E accu
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen.
PL: Tanie Baterie do LG LB62119E, Zasilacze do laptopa na baterielaptopow.pl w sklepach internetowych.
FR: Acheter batterie LG LB62119E, Nouvelle Batterie LG LB62119E - Détails du produit Batterie pour LG LB62119E
NL: LG LB62119E Batterij.Online winkelen bij ACCU-PC.nl: Hoge kwaliteit batterij, adapter, PSU, GSM of Tablet PC Accessoires
Batterijcapaciteit:5200mAh
Batterijvoltage : 11.1V
Accu's Geschikt voor modellen
LG R500 S510-X
Dit product is ook bekend als:
Waarom Winkelen bij accu-pc.nl
Dank u voor uw bezoek aan accu-pc.nl, waar u duizenden producten kunt vinden die worden aangeboden voor ongelooflijke groothandelsprijzen, is onze visie om mensen wereldwijd beter in staat te stellen om online te kopen en verkopen. biedt inmiddels laptopaccu’s voor meer dan 10000 verschillende laptopmodellen.
Hoe verleng ik de levensduur van de LG LB62119E Batterij Voor Laptop zo veel mogelijk?
Wanneer je langdurig bezig bent op je pc, dan haal je het best de LG LB62119E Batterij Voor Laptop er toch uit en werk dan enkel op netstroom. Dan kun je je batterij nuttig gebruiken wanneer je niet thuis bent. Vooraleer de batterij eruit wordt gehaald, moet de pc worden afgesloten!
Bijna alle pc’s hebben een li-ionbatterij. Deze kan snel verlijten (20% per jaar).
Aan de slijtage van een batterij kan je vrijwel niets doen. Het enige dat je kan is de levensduur verlengen. enkele tips:
- Ontlaad je accu niet helemaal. Zorg ervoor dat je pc niet uitvalt.
- Laad de accu op tot 100% en werk zonder netstroom.
-zorg ervoor dat de accu is opgeladen voordat je jouw pc gebruikt.
-Rustpauze van 2 uur, om de accu af te laten koelen.
-kalibreer de batterij van je pc.
-Laad de batterij niet op wanneer deze nog voller is dan 10%
-zet de batterij besparende modus aan en zet de helderheid van je scherm lager, en laat zo weinig mogelijk andere programma’s open staan. Dit om langer te kunnen werken op batterij. (batterij besparende modus kan je zwaardere programma’s iets trager laten verlopen dan ‘beste prestatie’)
zoals ik al eerder zei: haal je accu eruit wanneer je langdurig achter je pc zit. Leg deze accu dan bij voorkeur in een donkere, koele kast.
Vervanging van de batterij
Mocht de batterij van de laptop toch niet meer goed werken, dan is het altijd mogelijk om een nieuwe aan te schaffen. Het blijft echter ook gewoon mogelijk om op netstroom te werken met je laptop.
Let bij het kopen van een nieuwe batterij voor de laptop altijd erop dat je het juiste type batterij voor jou merk laptop koopt. Het is niet goed voor een laptop wanneer je een accu met een andere voltage erin stopt. De voltage van een LG LB62119E Batterij Voor Laptop wordt weergegeven met een aantal cijfers en de letter V (bijv. 14,8V). Een andere capaciteit (mAh) van de batterij is wel mogelijk, daarover lees je meer onder het kopje 'Namaak accu'.
Namaak accu
Het is mogelijk om een vervangende accu van het hoge kwaliteit laptop merk weer te kopen, maar het is ook mogelijk om een namaak versie te kopen. Deze kunnen ongeveer 20 tot 30 euro goedkoper zijn dan de hoge kwaliteit accu's. Hoelang een accu meegaat wordt aangegeven in milli ampère-uur (mAh). Een accu met een hogere mAh waarde hoort langer mee te gaan. Het is mogelijk om als vervangende accu, een accu te kopen met een andere mAh waarde dan die de laptop eerst bevatte. Een namaak accu wordt ook wel een kloonaccu genoemd. Kloonaccu's zijn haast alleen maar op het internet te vinden en haast niet in gewone winkels.
Tips:langer gebruiken met volle LG LB62119E laptop accu
• Naast het goed behandelen van je accu zijn er een aantal handigheden waardoor je langer op een volgeladen accu kunt werken. Hieronder staan deze tips weergegeven.
• Zet de felheid van je scherm lager (dit kun je vaak doen met je functietoets (Fn) in combinatie met een andere (pijltjes)toets).
• Gebruik de modus 'Energiebesparing'. Vaak kun je laptops instellen op de stand energiebesparing, klik daarvoor bijvoorbeeld op het batterij icoontje rechtsonder in je scherm. Bij 'opties' vind je dan waarschijnlijk mogelijkheden om je laptop op energiebesparing te zetten.
• Schakel ongebruikte faciliteiten en programma's uit. Laat een programma als Photoshop bijvoorbeeld niet aan staan wanneer je dit niet gebruikt. Maar schakel bijvoorbeeld ook WiFi uit wanneer je dit niet gebruikt.
• Zet het geluid van de luidsprekers uit.
Als u op zoek bent for Het merk Nieuwe laptop batterij bij de Meeste Voorkeur prijs, je bent op de Juiste Plaats. Snel desalniettemin aanvaardt! 1 jaar garantie, Hoge Kwaliteit, lage prijs !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten