2018-01-22

Samsung

Samsung is een grote speler op de smartphone markt. De grootste concurrent die deze smartphone producent heeft is Apple. De meeste smartphones van Samsung draaien op Android. Ook heeft Samsung een aantal toestellen uitgerust met Windows Phone. De meeste toestellen die Samsung maakt, hebben een batterij die makkelijk te vervangen is. Ondanks dat een nieuw toestel vaak wel een dag vooruit kan, blijkt vaak dat op lange termijn dat de batterij voor de grootste problemen gaat zorgen.
gsm accu
Wil je weten welke tips jou kunnen helpen bij het langer mee laten gaan van je Samsung batterij? Selecteer dan hieronder jouw Samsung smartphone en klik op ‘Bekijk tips’.
tips
Staat jouw smartphone er niet bij? Selecteer dan ‘Ander Samsung toestel’.
De Samsung Galaxy S2 is al 6 jaar en 9 maanden oud. Het toestel werkt qua specificaties nog prima, maar als er wordt gekeken naar de batterij, zien we dat veel mensen het niet langer dan een dag volhouden. Wat veel mensen vervolgens doen is zoeken naar een nieuw toestel, terwijl dit in veel gevallen niet eens nodig is. Door een aantal bespaartips toe te passen, kan je vaak weer een dag of misschien wel 2 dagen vooruit.
Wanneer je bang bent dat de tips niet voldoende zullen helpen, of wanneer je geen functionaliteiten kunt missen, kun je een vervangende of externe batterij aanschaffen.
MSI BTY-M6F Batterij 4640mAh/52.89WH 11.4V
Dell 312-1163 HCJWT T54FJ Batterij 97WH 11.1V
Panasonic CF-VZSU66U Batterij 43Wh 7.4V
Clevo W540BAT-6 Batterij 4400mAh 11.1V
HP HSTNN-DB5D HSTNN-W02C Batterij 42WH 11.1V

Geen opmerkingen:

Een reactie posten