2018-01-24

Laptop-oplader ADP-65DB voor ASUS X52F 19v 3.42A A52j x5dc k50c series Lage Prijs

Een ASUS ADP-65DB Adapter is een onmisbaar onderdeel voor jouw laptop. Wanneer jouw adapter defect is, kun je jouw laptop niet lang meer gebruiken. Gelukkig kun je in onze webshop gemakkelijk en snel een losse laptopadapter aanschaffen. Wil je een kwalitatief goede laptopadapter, maar dan voordeliger en met langere garantie? Gebruik je jouw laptop op verschillende plekken? Dan kan het handig zijn om een extra adapter aan te schaffen. Zo vergeet je nooit jouw laptopadapter. Vind hier jouw ASUS ADP-65DB Laptop-oplader via het model- of typenummer van jouw laptop.

Lader voor ASUS ADP-65DB REV.B SADP-65NB BB - Laptop-oplader voor ASUS X52F 19v 3.42A A52j x5dc k50c series Adapter Charger

http://www.accu-pc.nl/asus/ADP-65DB-adapter-178389.html,
ASUS ADP-65DB adapter
Ingangsspanning:100-240V 50-60Hz (for worldwi
UOutput voltage:19V 3.42A,65W
Dimension:5.5mm×2.5mm, Barrel Tip (ref to the picture).
Color:black
Merknaam:ASUS
Nieuw en lage prijs ASUS ADP-65DB, vervangende Laptop adapters. Deze ASUS ADP-65DB charger 19V 3.42A,65W is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele laptop adapter.
Wij verzenden naar de Laptop-oplader rond Globe [Nederland / België, USA, Canada, UK, NZ en Ierland, Australië]. Bekijk meer laptop adapter. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de voedingsadapter.
NL:Laptop-oplader voor ASUS ADP-65DB - Adapter voor ASUS
PL:Zasilacze do ASUS ADP-65DB
FR:Chargeur alimentation secteur ASUS ADP-65DB
Geschikt voor onder andere de volgende modellen: Adapter voor ASUS X52F 19v 3.42A A52j x5dc k50c series
Dit product is ook bekend als:
90-N6APW2000 / 90-N6APW2004 / SADP-65KB B / PA-1650 / ADP-65DB REV.B / SADP-65NB BB
WAAR MOET IK OP LETTEN BIJ HET KOPEN VAN EEN NIEUWE ASUS ADP-65DB Adapter?
Om de juiste keuze te maken voor een adapter kun je het beste de specificaties op je oude adapter bekijken. Op de achterkant van de adapter moet je even goed kijken naar de spanning (Volt), de stroom (A) en plug. Ook staat er op de meeste nieuwe accu’s een snelcode die je in kunt toetsen in ons zoekveld linksboven op de website.
De spanning wordt aangegeven in Volt. Voor iedere laptop ligt de output waarde tussen de 18 en 20 volt. Wanneer je een ASUS ADP-65DB Laptop-oplader met een te lage spanning aansluit, zal de laptop meestal niet werken of in ieder geval is dit slecht voor de accu; deze wordt dan tegelijk opgeladen en ontladen, terwijl de laptop lader zelf heel heet zal worden. Een te hoge spanning is gevaarlijker en vaak slecht voor het aangesloten apparaat en soms tevens voor de (zekering van de) adapter. Een afwijking in het voltage van 5% (dus 5% hoger of 5% lager) wordt over het algemeen gezien als normaal. Het output voltage van een adapter (bv. 19 Volt) hoeft overigens niet hetzelfde te zijn als van de accu (bv. 14,8 Volt). Dit is te danken aan het feit dat de laptop- oplader niet alleen de laptop moet voeden, maar daarnaast de accu ook nog moet opladen.
De maximale stroom sterkte van de adapter (milliAmpère, mA), mag hoger zijn, maar niet lager dan wat de laptop aan stroom vraagt. Wees niet bang dat hogere stroomwaarden de laptop overbelasten; het tegendeel is juist waar. Als een laptop 100mA verbruikt en u past een zwaardere adapter toe (bijv. 400mA), dan is dat geen probleem. De ASUS ADP-65DB Adapter kan dit gemakkelijk aan. Maar wanneer je een 100mA adapter aansluit op een laptop die 400mA trekt, dan geeft dat gegarandeerd problemen. De laptop lader brandt door of wordt gloeiend heet; dit is gevaarlijk! De spanning zal ook omlaag gaan en de stabilisatie werkt niet meer goed.
Tenslotte dien je erop te letten dat de connector goed past en de juiste polariteit heeft; zit de plus aan de rand of in het midden? Bij de standaard polariteit zit de tip in het midden positief en de ring negatief. Op de laptop adapter moet één van beide symbooltjes hieronder vermeld zijn om dit te verduidelijken.
Bij het kopen van een nieuwe adapter moet u leten op de spanning, stroom en plug. Allereerst dient de outputspanning (Volt) overeen te stemmen met het apparaat. Alle laptops werken op een spanning tussen 18 en 20 Volt. Wanneer u een adapter met een te lage spanning aansluit, zal de laptop meestal niet werken. Een te hoge spanning is gevaarlijker en vaak fataal voor het aangesloten apparaat en soms tevens voor de (zekering van de) ASUS ADP-65DB Laptop-oplader.
De maximale stroomsterkte van de adapter (milliAmpère, mA), mag hoger zijn, maar niet lager dan wat de laptop aan stroom vraagt. Wees niet bang dat hogere stroomwaarden de laptop overbelasten; het tegendeel is juist waar. Als een laptop 100mA verbruikt en u past een zwaardere adapter toe (bijv. 400mA), dan is dat geen probleem. De adapter kan dit gemakkelijk aan. Maar wanneer u een 100mA adapter aansluit op een laptop die 400mA trekt, dan geeft dat gegarandeerd problemen. De adapter brandt door of wordt gloeiend heet; dit is gevaarlijk! De spanning zal ook omlaag gaan en de stabilisatie werkt niet meer goed.
Tenslotte dient u erop te letten dat de connector goed past en de juiste polariteit heeft; zit de plus aan de rand of in het midden? Vaak zijn ook de diameters vermeld: als er 5,5 x 2,5 x 12mm staat, betekent dit de buitenmaat, de binnenmaat en de lengte van de plug. De lengte is overigens het minst van belang. Als u wilt weten of de connector van een gevonden adapter past, kunt u de maten van uw 'oude' plug het beste opmeten met een schuifmaat.
In principe zou één flinke schakelende voeding, met voldoende stroomcapaciteit en een spanning tussen 18 en 20 Volt elk type laptop van stroom kunnen voorzien, mits de plug past. Alleen wordt zo'n universele ASUS ADP-65DB Adapter dan wel groot en zwaar.
De AC netstroomadapter zorgt voor de juiste stroomvoorziening naar je laptop en laadt ook nog eens de accu op.
ASUS laptop adapters - Als u op zoek bent voor het merk nieuwe ASUS laptop adapter bij de meeste voorkeur prijs, je bent op de juiste plaats. Snelle levering, Voordelige prijzen.
ADP-65DB Laptop-oplader voor ASUS X52F 19v 3.42A A52j x5dc k50c series
PA-1650-66 Laptop-oplader voor Asus X502C X550C EXA0703YH
PA-1650 Laptop-oplader voor ASUS A52F X58L A53E N17908 V85
ADP65JH-BB Laptop-oplader voor ASUS X55A K56CA K55A X53U k53e X53E
ADP-65JH Laptop-oplader voor ASUS R33030 N17908 V85
Power supplies zijn een vaak misverstaan en over het hoofd gezien PC-onderdeel. Ook wel een voedingseenheid of PSU genoemd, het onderdeel dat stroom levert op een computer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten