2018-06-20

HTC U12 Plus nu beschikbaar: dit zijn de beste aanbiedingen

De HTC U12 Plus is het eerste en enige vlaggenschip van HTC voor dit jaar. Deze smartphone is nu beschikbaar en we hebben de beste aanbiedingen voor je op een rij gezet.

HTC U12 Plus

De HTC U12 Plus heeft een 6 inch LCD-scherm met een resolutie van 2880 x 1440 en het maakt daarmee gebruik van een 18:9 schermverhouding. Dit toestel is voorzien van de tweede generatie Edge Sense. Hiermee kun je door te knijpen in het toestel vooraf ingestelde functies opstarten. Het toestel draait op een Qualcomm Snapdragon 845 met een kloksnelheid van 2,8 GHz. Het werkgeheugen is 6GB groot en qua intern geheugen heb je 64GB tot je beschikking dat je kunt uitbreiden met een SD-kaart naar 2TB. Het toestel draait op Android 8.0 Oreo, voorzien van ondersteuning voor Project Treble. De accucapaciteit bedraagt 3500 mAh.
Ook op dit HTC-toestel zijn de krachtige BoomSound-speakers aanwezig, tezamen met de USonic-oordoppen met Active Noise Cancellation om ongewenste geluiden buiten te houden. Deze oordoppen passen zich aan aan de unieke structuur van je oor. Zo hoor je, volgens HTC, elke hoge noot kristalhelder en elke bassline komt binnen als een donderslag. Daarnaast is er ondersteuning voor aptX-HD toegevoegd. Dit is een protocol van Qualcomm dat voor hogere kwaliteit op het gebied van audio moet zorgen. Bedenk wel dat het verbonden audioapparaat ook over aptX(-HD) moet beschikken, anders heb je er niks aan.
Het toestel heeft de beschikking over vier camera's, twee aan elke zijde. Aan de voorzijde vinden we een dubbele 8 megapixelcamera met een diafragma van f/2,0 waarmee je ook foto's kunt maken die het bokeh-effect (onscherpe achtergrond) hebben. Aan de achterzijde heeft de eerste camera 12 megapixel en een diafragma van f/1,75 en het beschikt over OIS en EIS. De foto's worden dus optisch en elektronisch gestabiliseerd. De tweede camera aan de achterzijde heeft een resolutie van 16 megapixel en een diafragma van f/2,6.
De camera's aan de voor- en achterzijde maken gebruik van HDR Boost 2. Deze techniek maakt al een aantal foto's voordat je zelf een foto neemt. Hierdoor kan het een aantal beelden combineren en het beste eruit pakken. Daarnaast is er een snelle focus aanwezig die onder andere met gezichtsherkenning en laser werkt. Er is 2x optische zoom en 10x digitale zoom op de camera aanwezig om alles wat veraf is ook dichtbij te brengen.

HTC U12 Plus kopen

De HTC U12 Plus ligt nu in de winkels voor een adviesprijs van €799,99 en is beschikbaar in de kleuren Ceramic Black, Flame Red en Translucent Blue. Het toestel is onder andere te koop bij de Belsimpel en via onderstaande webwinkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten