2018-06-28

LG Q7 nu beschikbaar: dit zijn de beste aanbiedingen

De LG Q7 is de opvolger van de LG Q6 van vorig jaar. Deze waterdichte en schokbestendige smartphone is nu beschikbaar en we hebben de beste aanbiedingen voor je op een rij gezet.
LG Q7 - specificaties
De LG Q7 is de opvolger van de LG Q6 en tevens een goedkoper alternatief voor de LG G7. Het is een waterdichte en betaalbare middenklasser voor de Nederlandse markt.
Het toestel is voorzien van een FullVision-display, wat staat voor een beeldverhouding van 18:9, waardoor het scherm iets is uitgerekt ten opzichte van een scherm met een reguliere beeldverhouding van 16:9 verhouding. Deze beeldverhouding is net als de voorganger te zien op een 5,5 inch fullHD-scherm, wat ervoor zorgt dat de toestellen hele dunne schermranden hebben en makkelijk te bedienen zijn. De resolutie van het scherm is 2160 x 1080 pixels en zorgt voor een pixeldichtheid van 442 ppi.
De LG Q7 wordt aangedreven door een MT6750S octa-core processor van MediaTek met acht kernen en beschikt over 3GB werkgeheugen en 32GB intern geheugen. Voor het schieten van foto's is er een 13 megapixel- en een 8 megapixelcamera. De laatste kan bredere selfies maken met een grotere beeldhoek. De Q7 is niet alleen stof- en waterdicht, maar ook schokbestendig door de combinatie van IP68- en MLT-STD-810G certificering.
Verder is er een 3000mAh-accu, Bluetooth 4.2, NFC en wifi 802.11 b,g,n. Qua software zien we Android 8.1 Oreo met daaroverheen LG's schil. De LG Q7 heeft nu wel een vingerafdrukscanner op de achterkant en er is nu ook een USB-C-poort aanwezig.

LG Q7 kopen

De LG Q7 is vanaf nu in Nederland en België verkrijgbaar in voor 349 euro. Er is keuze uit de kleuren New Aurora Black, New Moroccan Blue en Lavender Violet. Hieronder vind je een selectie van aanbiedingen met en zonder abonnement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten