2017-09-01

AA-PLVN8NP Batterij – Nieuwe accu voor Samsung AA-PLVN8NP

AA-PLVN8NP Batterij – Nieuwe accu voor Samsung AA-PLVN8NP

AA-PLVN8NP – Koop Samsung AA-PLVN8NP laptop batterij. korting dit Samsung AA-PLVN8NP accu is gloednieuwe. Wij bieden de hoogste kwaliteit Samsung AA-PLVN8NP de laagste prijs.

Beschrijving

BATTERIJ SAMSUNG AA-PLVN8NP
Batterijcapaciteit:6050MAH/91WH
Batterijvoltage : 15.1V
 
Dit product is ook bekend als:
AA-PLVN8NP
 
Accu's Geschikt voor modellen
Samsung ATIV Book 8 Touch NP880Z5E-X01
Heb je een nieuwe of tweedehands laptop gekocht? Accuduur verlengen: 5 tips
De accu van een laptop heeft een beperkte levensduur. Na geleidelijk verlies van vermogen (capaciteit) raken accu’s na verloop van tijd onbruikbaar. Gaat je accu te snel leeg, maar kan je laptop nog 3 jaar mee? Overweeg dan een nieuwe accu.
Hoe lang het duurt voordat de accu leeg is, hangt af van je gebruik. Maar hoe kun je de accuduur van je laptop verlengen?
1.Gebruik de spaarstand.
2.Vermijd volledige ontlading.
3.Berg nooit een volle accu op.
4.Kalibreer de accu.
5.Vervang je accu.
Laptop-accu's hebben een beperkte levensduur
Capaciteit (mAh)
De capaciteit van een laptop-accu wordt uitgedrukt in milli ampère-uur (mAh) of wattuur (Wh). Hoe hoger de waarde, des te langer de accu stroom geeft. Tenminste, alleen als je laptop er zuinig mee omgaat. Lees meer over accu's. De accuduur verschilt per model. Geef jouw voorkeur aan in de vergelijker.
Vervangbare accu
SAMSUNG AA-PLVN8NP Laptop-accu's verliezen continu capaciteit. Uiteindelijk worden ze onbruikbaar en kunnen ze je laptop niet meer van stroom voorzien. Een gemiddelde laptop accu gaat ongeveer 3 tot 5 jaar mee. Nu laptops steeds platter worden, zien we dat de accu's steeds vaker weggewerkt zijn in de behuizing. Een losse accu heeft echter de voorkeur. Die kun je namelijk makkelijk vervangen wanneer hij defect is of als je een tweede accu wilt.
Waarom u uw laptop batterij bestelt op accu-pc.nl?
Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.Hoe gaat mijn Samsung AA-PLVN8NP laptop accu langer mee?
1. Stel de batterij Samsung AA-PLVN8NP niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.
2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de 4GVGH laptop batterij en de laptop zelf.
3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de DELL XPS 15 9550 4GVGH 1P6KD batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.
4. Laat de Samsung AA-PLVN8NP batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
5.Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.
BATTERIJ SONY 4125mAh VGP-BPS37 Samsung AA-PLVN8NP Batterij de laagste prijs!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten