2017-11-13

Koop accu voor LG BL-54SG BL-54SH

Door oftewel externe batterij voor je LG BL-54SG te verkrijgen, doe je jezelf en je smartphone een groot plezier - je zult geen stopcontacten meer rondom je heen te hoeven zoeken én je gsm zal te allen tijde naar behoren werken. Je kunt eentje helemaal voordelig in onze webwinkel bestellen, en wij hebben een scala aan allerlei uitvoeringen voor jou voorbereid, zodat je iets kunt uitkiezen dat aan jouw eigen behoeftes zal passen.

BATTERIJ LG BL-54SG BL-54SH

Batterijcapaciteit:2540mAh
Batterijvoltage : 3.8V
Laptop batterij /  Batterij Voor LG /  Batterij LG BL-54SG
LG BL-54SG accu
Dit product is ook bekend als:
BL-54SH BL-54SG

Accu's Geschikt voor modellen

LG G2 D802 D801 F320 F340L LS980
tips om de accuduur van uw smartphone te verlengen:
1.) Wifi en bluetooth
Het ingeschakeld houden van wifi en bluetooth heeft een nadelig effect op de accuduur.Het is daarom verstandig om wifi uit te schakelen zodra je de deur uit gaat.
2.) Schermhelderheid
Hoe feller het scherm, hoe meer energie er wordt verbruikt. Als je standaard de hoogste helderheidsinstelling gebruikt, verbruik je ook het snelst de accu. Het is daarom verstandig de helderheid automatisch naar de lichtsituatie aan te laten passen.
3.) Koel houden
Hoe warmer een smartphone is, hoe sneller de LG BL-54SG accu leeg gaat. Dit betekent niet dat een warm apparaat meer stroom verbruikt, maar dat een warm apparaat vanwege verschillende redenen belast kan worden waardoor de batterij sneller leegloopt. Hoe warmer de smartphone, hoe harder het apparaat werkt. Het is daarom verstandig om de smarphone even te laten rusten als het toestel erg warm is.
4.) Trillen
De trilmotor in een smartphone verbruikt veel energie. Het kleine motortje moet een zodanige trilling geven dat elke gebruiker het toestel in zijn broekzak kan voelen. Daarom wordt de trilfunctie in de meeste batterijbesparende modi van smartphones uitgezet.
5.) Oplader bij de hand
Het wordt steeds gemakkelijker om je smartphone even op te laden. In menig koffietentje of restaurant is wel een stopcontact te vinden. Houd daarom een oplader bij de hand om de smartphone voor korte periodes even op te laden en daarmee je batterijduur te verlengen. Het is ook mogelijk om alleen een usb-kabel mee te nemen en deze met een laptop te verbinden.
In het kort: do's en don'ts
Wat kun je beter wel en niet doen als het aankomt op het opladen van de LG BL-54SG accu van je smartphone? Een kort overzicht. Do's
• Laad je LG BL-54SG accu meerdere keren per dag kort op in plaats van 1 keer lang.
• Gebruik de hoogwaardige lader.
• Houd je accupercentage tussen de 50 en 90%.
Don'ts
• Heel de nacht aan de lader laten liggen.
• Een oplader gebruiken die voor een ander apparaat bedoeld is.
• Tot 100% opladen.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.
LG BL-54SG Batterij de laagste prijs!
LG BL-54SG Battery JP>>LG BL-54SG Battery UK>>LG BL-54SG AKKU
Acheter batterie LG BL-54SG, Nouvelle Batterie LG BL-54SG - Détails du produit Batterie pour LG BL-54SG
Een nieuwe GSM batterij kan handig zijn, als jouw batterij van je telefoon niet meer optimaal werkt, de accu is kapot of je wilt een extra batterij !
Hier vind je batterijen voor je iPhone, Samsung, HTC of andere mobiele telefoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten