2017-11-14

Nieuwe Accu DELL H6T9R 11.1V 44wh Laptop Accu

Nieuw en lage prijs DELL H6T9R tablet pc accu. Deze DELL H6T9R 11.1V (compatible with 11.1V) 44wh tablet pc accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. De H6T9R tablet pc accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

BATTERIJ DELL H6T9R RV8MP

Batterijcapaciteit:44wh
Batterijvoltage : 11.1V
Laptop batterij /  Batterij Voor DELL /  Batterij DELL H6T9R
DELL H6T9R accu
Dit product is ook bekend als:
RV8MP,H6T9R,1NP0F,37HGH

Accu's Geschikt voor modellen

Dell Latitude XT3 Tablet PC
Eén van de meest voorkomende klachten bij tablets (en smartphones) is dat de accu of batterij erg snel leeg is. Moet ik nu een nieuwe accu kopen?
Wij zijn een webwinkel met veel ervaring en we bieden de hoogste tablet accessoires tegen de laagste prijzen.
Optimaal gebruik van de accu [DELL H6T9R]
1.Naast het gebruik van energiebeheerschema's om een batterijlading optimaal te benutten, is het ook belangrijk om de DELL H6T9R accu te onderhouden om te zorgen voor een zo lang mogelijke levensduur.
2. Zorg dat u de instructies voor het opladen en onderhoud van de DELL H6T9R accu van de fabrikant opvolgt.
3. Zorg dat de DELL H6T9R accu niet te heet (of te koud) wordt. Een hete accu duidt op problemen en betekent meestal dat de DELL H6T9R accu niet juist werkt. Voorkom het gebruik (en zelfs de opslag) van DELL accu's onder extreme temperatuursomstandigheden.
4. Gebruik de accu zodat deze niet lui wordt. Gebruik de computer niet altijd op netstroom. Het wordt aangeraden de tablet pc accu ongeveer eens per maand te ontladen en weer op te laden. Zorg verder dat de accu voldoende leeg is voordat u deze weer oplaadt.
Onderhoud
Enkele belangrijke factoren die de prestaties van de DELL accu nadelig kunnen beïnvloeden zijn:
Slijtage - Elke accu slijt in de loop der tijd. De levensduur van een DELL accu verschilt per type, maar bij goed gebruik kan een accu tot ongeveer 5 jaar een goede capaciteit blijven leveren. Accu’s slijten echter ook als ze weinig gebruikt worden; lees in de tekst hierboven hoe u uw accu zo lang mogelijk mee kan laten gaan. Hoge temperatuur - Regelmatige blootstelling aan een te hoge temperatuur kan zeer schadelijk zijn voor uw accu. Dit kan optreden als uw tablet pc van binnen stoffig is. Probeer uw tablet pc daarom zo stofvrij mogelijk te houden om uw accu te sparen. Diepontlading - Als u de accu helemaal leeg laat lopen en vervolgens enige tijd niet meer gebruikt en niet meer oplaadt, kan deze in diepontlading terechtkomen. De accu en de tablet pc zijn beveiligd zodat de accu niet op een te laag voltage kan functioneren. Hierdoor schakelt de accu zich volledig uit wanneer een te laag voltage bereikt is. Leg daarom nooit uw tablet pc accu of uw tablet pc weg wanneer deze helemaal leeg is. Zorg ervoor dat er teminste 20% en bij voorkeur 40% lading in zit wanneer u de accu of de tablet pc enige tijd niet meer gebruikt. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.
DELL H6T9R Batterij de laagste prijs!
DELL H6T9R Battery JP>>DELL H6T9R Battery UK>>DELL H6T9R AKKU
Acheter batterie DELL H6T9R, Nouvelle Batterie DELL H6T9R - Détails du produit Batterie pour DELL H6T9R

Geen opmerkingen:

Een reactie posten