2017-11-21

MSI BTY-M6D 11.1V 7800mAh accu

Nieuw en lage prijs MSI BTY-M6D laptop accu. Deze MSI BTY-M6D accu 11.1V 7800mAh is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen.

BATTERIJ MSI BTY-M6D

Batterijcapaciteit:7800mAh
Batterijvoltage : 11.1V
MSI BTY-M6D accu
Dit product is ook bekend als:
BTY-M6D
Accu's Geschikt voor modellen
MSI GT780R GT663R GT660R
Bij Accu-PC.NL vindt u de beste vervangende laptop accu. Onze laptop accu zijn opgebouwd uit hoge kwaliteit materialen waardoor ze krachtig zijn en een lange levensduur hebben. U koopt al een accu met 12 maanden garantie. 100% nieuwe.Onze accu's zijn beveiligd tegen kortsluiting en overbelading. 
Deze accu levert een spanning tussen de 11.1V en is daarom geschikt om alle accu's of batterijen van dit model te vervangen die een spanning binnen dit bereik hebben. De accu heeft een capaciteit van 7800mAh en heeft daarmee een vergelijkbare capaciteit als die van uw MSI accu. De capaciteit van de accu maakt niet uit voor de compatibiliteit - de accu is geschikt als vervanging voor accu's met elk andere hoeveelheid mAh. Deze BTY-M6D accu zorgt voor optimale prestaties van uw laptop. Met deze accu kunt u weer jarenlang verder met uw MSI BTY-M6D laptop en kunt u hem weer vrijuit en los van de netstroom gebruiken. Deze accu is ook zeer geschikt als tweede of als backup accu. Bent u veel onderweg en heeft u niet genoeg aan de accuduur van een enkele accu? Dan is een tweede laptop accu handig om altijd een opgeladen laptop te hebben.
Specificaties
Deze BTY-M6D accu heeft een voltage van 11.1V. De maximale capaciteit van deze accu is 7800mAh milliampère-uur. Ampère-uur van een accu geeft aan hoe lang de accu stroom kan leveren zonder geladen te worden. Een hoger mAh betekent dat de accu langer mee kan en dat u minder vaak de accu hoeft op te laden.
Gebruik
U kunt deze BTY-M6D accu gerust in de laptop laten zitten. Het is niet nodig de accu uit de laptop te halen om deze te sparen. Als de accu na het laden vol is, wordt het laadmechanisme automatisch uitgeschakeld. Let er wel op dat u geen universele adapter gebruikt. Deze kunnen zeer schadelijk zijn voor uw accu in verband met het ontbreken van juiste stroomprogramma’s. Tevens fungeert de eerste cel van de accu als aarde van uw laptop. Indien u de accu verwijdert, bestaat bij sluiting de mogelijkheid dat uw laptop beschadigt. Wij advsieren daarom te allen tijde de accu in uw laptop te laten zitten. 
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.
Tanie Baterie do laptopów MSI BTY-M6D,Zasilacze do laptopa na baterielaptopow.pl w sklepach internetowych.
Acheter batterie MSI BTY-M6D, Nouvelle Batterie MSI BTY-M6D - Détails du produit Batterie pour MSI BTY-M6D
MSI BTY-M6D Batterij.Online winkelen bij ACCU-PC.nl: Hoge kwaliteit batterij, adapter, PSU, GSM of Tablet PC Accessoires

Geen opmerkingen:

Een reactie posten