2017-11-12

batterij BV-T3G compatible NOKIA Microsoft Lumia 650

Is de batterij van jouw NOKIA BV-T3G Lite sneller leeg dan wat je gewend was? Dan wordt het tijd om je batterij te vervangen. Met een originele batterij ben je zeker van compatibiliteit met je telefoon of tablet. De accu heeft een grote capaciteit en voorziet je apparaat van nieuwe energie. Lange gesprekken, internetten en games zijn geen probleem meer met een nieuwe batterij. Wil jij een extra accu of de batterij van je apparaat vervangen? Bestel dan nu de originele accu voor de NOKIA BV-T3G Lite en beleef uren plezier.

BATTERIJ NOKIA BV-T3G

Batterijcapaciteit:2000mah
Batterijvoltage : 3.8V
NOKIA BV-T3G accu
Dit product is ook bekend als:
BV-T3G
Accu's Geschikt voor modellen
NOKIA Microsoft Lumia 650
tips om de accuduur van uw smartphone te verlengen:
1.) Wifi en bluetooth
Het ingeschakeld houden van wifi en bluetooth heeft een nadelig effect op de accuduur.Het is daarom verstandig om wifi uit te schakelen zodra je de deur uit gaat.
2.) Schermhelderheid
Hoe feller het scherm, hoe meer energie er wordt verbruikt. Als je standaard de hoogste helderheidsinstelling gebruikt, verbruik je ook het snelst de accu. Het is daarom verstandig de helderheid automatisch naar de lichtsituatie aan te laten passen.
3.) Koel houden
Hoe warmer een smartphone is, hoe sneller de NOKIA BV-T3G accu leeg gaat. Dit betekent niet dat een warm apparaat meer stroom verbruikt, maar dat een warm apparaat vanwege verschillende redenen belast kan worden waardoor de batterij sneller leegloopt. Hoe warmer de smartphone, hoe harder het apparaat werkt. Het is daarom verstandig om de smarphone even te laten rusten als het toestel erg warm is.
4.) Trillen
De trilmotor in een smartphone verbruikt veel energie. Het kleine motortje moet een zodanige trilling geven dat elke gebruiker het toestel in zijn broekzak kan voelen. Daarom wordt de trilfunctie in de meeste batterijbesparende modi van smartphones uitgezet.
5.) Oplader bij de hand
Het wordt steeds gemakkelijker om je smartphone even op te laden. In menig koffietentje of restaurant is wel een stopcontact te vinden. Houd daarom een oplader bij de hand om de smartphone voor korte periodes even op te laden en daarmee je batterijduur te verlengen. Het is ook mogelijk om alleen een usb-kabel mee te nemen en deze met een laptop te verbinden.
In het kort: do's en don'ts
Wat kun je beter wel en niet doen als het aankomt op het opladen van de NOKIA BV-T3G accu van je smartphone? Een kort overzicht. Do's
• Laad je NOKIA BV-T3G accu meerdere keren per dag kort op in plaats van 1 keer lang.
• Gebruik de hoogwaardige lader.
• Houd je accupercentage tussen de 50 en 90%.
Don'ts
• Heel de nacht aan de lader laten liggen.
• Een oplader gebruiken die voor een ander apparaat bedoeld is.
• Tot 100% opladen.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.
Tanie Baterie do NOKIA BV-T3G,Baterie i Zasilacze do laptopów na najniższe ceny, Nasza szeroka gama ładowania baterii laptopa ,zasilacz do laptopa, bateria do laptopa, Wszystkie oferowane produkty są gwarantujemy nowy , wysoką jakość oferowanych i 12 miesięczną gwarancją.
Acheter batterie NOKIA BV-T3G, Nouvelle Batterie NOKIA BV-T3G - Détails du produit Batterie pour NOKIA BV-T3G
NOKIA BV-T3G GSM Batterij. Een nieuwe GSM batterij kan handig zijn, als jouw batterij van je telefoon niet meer optimaal werkt, de accu is kapot of je wilt een extra batterij !
Hier vind je batterijen voor je iPhone, Samsung, HTC of andere mobiele telefoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten