2017-07-23

Hoge kwaliteit GSM Batterij Voor NOKIA BP-3L

Kies je voor een Premium accu NOKIA BP-3L, dan kies je voor topkwaliteit!
Bovendien hebt u uw nieuwe batterij of batterijen razendsnel in huis! Want als u bij ACCU-PC.nl vóór 18:00 uur bestelt dan krijgt u uw pakketje de volgende werkdag al geleverd. Zo zit u nooit lang zonder accu voor uw mobiele telefoon! U kunt natuurlijk op elk moment van de dag bestellen. Zelfs op zon- en feestdagen!

Hoge kwaliteit GSM Batterij Voor NOKIA BP-3L

Batterijcapaciteit:1300mAh/4.8Wh
Batterijvoltage : 3.7V
GSM Batterij /  Batterij Voor Nokia Laptop /  Nokia BP-3L Batterij
Dit product is ook bekend als:
BP-3L

Accu's Geschikt voor modellen

Nokia Lumia 610 Lumia 510 Lumia 505 Asha 3030

Nokia BP-3L accu

Door intensief gebruik van onze mobiele (smart)telefoon zullen de prestaties van de accu op den duur afnemen. Op zo'n moment is het verstandig om de batterij te vervangen. Met deze originele Nokia BP-3L batterij presteert uw Nokia Lumia 710 BP3L weer als nieuw!>
Wist u dat uw batterij afneemt als u uw Nokia Lumia 710 BP3L veelvuldig oplaadt? Dit zorgt ervoor dat de accu van uw Nokia Lumia 710 BP3L ?lui? wordt en uw (smart)telefoon minder lang mee zal gaan. Onze tip? Vervang uw oude batterij door deze originele Nokia BP-3L batterij!
Op zoek naar een originele Nokia BP-3L batterij voor uw Nokia Lumia 710 BP3L telefoon? Dan moet u bij accu-pc.nl zijn! 6 maanden garantie is bij ons de standaard. Ook kunt u aangeven op welke manier u uw betaling wilt doen. En plaatst u uw bestelling vóór 18:00 uur? Dan doen we ons uiterste best om uw bestelling de volgende werkdag al te bezorgen!
mAh: milliampère-uur
Wist u dat de Nokia BP-3L batterij voor uw Nokia Lumia 710 BP3L toestel een capaciteit heeft van 2600 mAh? MAh betekent Milliampère-uur en drukt de stroomsterkte van de telefoonaccu uit. Des te meer mAh, des te langer het duurt voordat uw telefoon zonder energie raakt.
Wat betekent NFC?
De Nokia Lumia 710 BP3L mobiele telefoon heeft de functie van Near Field Communication (NFC). Aan de hand van een NFC chip kunt u uw toestel met andere NFC apparaten of NFC tags verbinden. Op deze manier kunt u met een NFC chip in de Nokia Lumia 710 BP3L contactloos geld overmaken, bestanden en foto?s versturen naar een andere telefoon of inchecken tijdens evenementen. Code batterij Nokia BP-3L
Elke batterij heeft een unieke code om te kunnen zien voor welk toestel de accu geschikt is. Zo is de code van deze Nokia BP-3L batterij. De code is vaak op de achterzijde van de batterij te vinden. Vergelijk de code om er zeker van te zijn dat u de juiste batterij voor uw telefoon bestelt. Staan er meerdere codes bij de batterij en ziet u er hiervan één op uw oude accu staan? Dan kunt u de oude accu vervangen door deze originele batterij. Nokia BP-3L GSM Batterij de laagste prijs!
Nokia BP-3L Battery JP>>Nokia BP-3L Battery UK>>Nokia BP-3L AKKU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten