2017-07-10

LG BL-64SH GSM batterij voor LG Volt LS740 Boost Mobile Virgin

Wij bieden de hoogste kwaliteit LG BL-64SH accu, Hoog kwaliteit LG BL-64SH Laptop batterij vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie.
Want wij leveren alle originele batterijen voor de merken BlackBerry, HTC, Huawei, LG Mobile, Nokia, Samsung en Sony. De bekendste en grootste merken die er in Nederland op het gebied van mobiele telefonie te verkrijgen zijn. Bij ACCU-PC.nl weet u dus zeker dat de kwaliteit dik in orde is en dat u altijd de juiste batterij voor uw telefoon kunt bestellen! Het is zelfs mogelijk om een batterij te bestellen die niet in onze shop staat. Stuur ons gewoon een berichtje en we gaan voor u op zoek!


Hoge kwaliteit GSM Batterij Voor LG BL-64SH

Batterijcapaciteit:3000mAh
Batterijvoltage : 3.8V

GSM Batterij /  Batterij Voor LG Laptop /  LG BL-64SH Batterij
Dit product is ook bekend als:
BL-64SH

Accu's Geschikt voor modellen

LG Volt LS740
LG BL-64SH accu

Door intensief gebruik van onze mobiele (smart)telefoon zullen de prestaties van de accu op den duur afnemen. Op zo'n moment is het verstandig om de batterij te vervangen. Met deze originele LG BL-64SH batterij presteert uw LG Volt LS740 Boost Mobile Virgin weer als nieuw!>
Wist u dat uw batterij afneemt als u uw LG Volt LS740 Boost Mobile Virgin veelvuldig oplaadt? Dit zorgt ervoor dat de accu van uw LG Volt LS740 Boost Mobile Virgin ?lui? wordt en uw (smart)telefoon minder lang mee zal gaan. Onze tip? Vervang uw oude batterij door deze originele LG BL-64SH batterij!
Op zoek naar een originele LG BL-64SH batterij voor uw LG Volt LS740 Boost Mobile Virgin telefoon? Dan moet u bij accu-pc.nl zijn! 6 maanden garantie is bij ons de standaard. Ook kunt u aangeven op welke manier u uw betaling wilt doen. En plaatst u uw bestelling vóór 18:00 uur? Dan doen we ons uiterste best om uw bestelling de volgende werkdag al te bezorgen!
mAh: milliampère-uur
Wist u dat de LG BL-64SH batterij voor uw LG Volt LS740 Boost Mobile Virgin toestel een capaciteit heeft van 2600 mAh? MAh betekent Milliampère-uur en drukt de stroomsterkte van de telefoonaccu uit. Des te meer mAh, des te langer het duurt voordat uw telefoon zonder energie raakt.
Wat betekent NFC?
De LG Volt LS740 Boost Mobile Virgin mobiele telefoon heeft de functie van Near Field Communication (NFC). Aan de hand van een NFC chip kunt u uw toestel met andere NFC apparaten of NFC tags verbinden. Op deze manier kunt u met een NFC chip in de LG Volt LS740 Boost Mobile Virgin contactloos geld overmaken, bestanden en foto?s versturen naar een andere telefoon of inchecken tijdens evenementen. Code batterij LG BL-64SH
Elke batterij heeft een unieke code om te kunnen zien voor welk toestel de accu geschikt is. Zo is de code van deze LG BL-64SH batterij. De code is vaak op de achterzijde van de batterij te vinden. Vergelijk de code om er zeker van te zijn dat u de juiste batterij voor uw telefoon bestelt. Staan er meerdere codes bij de batterij en ziet u er hiervan één op uw oude accu staan? Dan kunt u de oude accu vervangen door deze originele batterij. LG BL-64SH GSM Batterij de laagste prijs!

LG BL-64SH Battery JP>>LG BL-64SH Battery UK>>LG BL-64SH AKKU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten