2017-07-26

Nokia BV-5JW GSM batterij voor NOKIA Lumia 800 N9

Wij bieden de hoogste kwaliteit Nokia BV-5JW accu, Hoog kwaliteit Nokia BV-5JW Laptop batterij vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie.
Want wij leveren alle originele batterijen voor de merken BlackBerryHTCHuaweiLG MobileNokiaSamsung en Sony. De bekendste en grootste merken die er in Nederland op het gebied van mobiele telefonie te verkrijgen zijn. Bij ACCU-PC.nl weet u dus zeker dat de kwaliteit dik in orde is en dat u altijd de juiste batterij voor uw telefoon kunt bestellen! Het is zelfs mogelijk om een batterij te bestellen die niet in onze shop staat. Stuur ons gewoon een berichtje en we gaan voor u op zoek!


Hoge kwaliteit GSM Batterij Voor NOKIA BV-5JW

Batterijcapaciteit:1450MAH/5.5Wh
Batterijvoltage : 3.8V
GSM Batterij /  Batterij Voor Nokia Laptop /  Nokia BV-5JW Batterij
Dit product is ook bekend als:
BV-5JW

Accu's Geschikt voor modellen

NOKIA Lumia 800 N9

Nokia BV-5JW accu

Door intensief gebruik van onze mobiele (smart)telefoon zullen de prestaties van de accu op den duur afnemen. Op zo'n moment is het verstandig om de batterij te vervangen. Met deze originele Nokia BV-5JW batterij presteert uw NOKIA Lumia 800 N9 weer als nieuw!>
Wist u dat uw batterij afneemt als u uw NOKIA Lumia 800 N9 veelvuldig oplaadt? Dit zorgt ervoor dat de accu van uw NOKIA Lumia 800 N9 ?lui? wordt en uw (smart)telefoon minder lang mee zal gaan. Onze tip? Vervang uw oude batterij door deze originele Nokia BV-5JW batterij!
Op zoek naar een originele Nokia BV-5JW batterij voor uw NOKIA Lumia 800 N9 telefoon? Dan moet u bij accu-pc.nl zijn! 6 maanden garantie is bij ons de standaard. Ook kunt u aangeven op welke manier u uw betaling wilt doen. En plaatst u uw bestelling vóór 18:00 uur? Dan doen we ons uiterste best om uw bestelling de volgende werkdag al te bezorgen!
mAh: milliampère-uur
Wist u dat de Nokia BV-5JW batterij voor uw NOKIA Lumia 800 N9 toestel een capaciteit heeft van 2600 mAh? MAh betekent Milliampère-uur en drukt de stroomsterkte van de telefoonaccu uit. Des te meer mAh, des te langer het duurt voordat uw telefoon zonder energie raakt.
Wat betekent NFC?
De NOKIA Lumia 800 N9 mobiele telefoon heeft de functie van Near Field Communication (NFC). Aan de hand van een NFC chip kunt u uw toestel met andere NFC apparaten of NFC tags verbinden. Op deze manier kunt u met een NFC chip in de NOKIA Lumia 800 N9 contactloos geld overmaken, bestanden en foto?s versturen naar een andere telefoon of inchecken tijdens evenementen. Code batterij Nokia BV-5JW
Elke batterij heeft een unieke code om te kunnen zien voor welk toestel de accu geschikt is. Zo is de code van deze Nokia BV-5JW batterij. De code is vaak op de achterzijde van de batterij te vinden. Vergelijk de code om er zeker van te zijn dat u de juiste batterij voor uw telefoon bestelt. Staan er meerdere codes bij de batterij en ziet u er hiervan één op uw oude accu staan? Dan kunt u de oude accu vervangen door deze originele batterij. Nokia BV-5JW GSM Batterij de laagste prijs!
Nokia BV-5JW Battery JP>>Nokia BV-5JW Battery UK>>Nokia BV-5JW AKKU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten