2017-07-28

Samsung EB-BN910BBE GSM batterij voor Samsung Galaxy Note 4

Wij bieden de hoogste kwaliteit Samsung EB-BN910BBE accu, Hoog kwaliteit Samsung EB-BN910BBE Laptop batterij vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie.
Want wij leveren alle originele batterijen voor de merken BlackBerryHTCHuaweiLG MobileNokiaSamsung en Sony. De bekendste en grootste merken die er in Nederland op het gebied van mobiele telefonie te verkrijgen zijn. Bij ACCU-PC.nl weet u dus zeker dat de kwaliteit dik in orde is en dat u altijd de juiste batterij voor uw telefoon kunt bestellen! Het is zelfs mogelijk om een batterij te bestellen die niet in onze shop staat. Stuur ons gewoon een berichtje en we gaan voor u op zoek!

Hoge kwaliteit GSM Batterij Voor SAMSUNG EB-BN910BBE


Batterijcapaciteit:3220mah
Batterijvoltage : 4.4V
GSM Batterij /  Batterij Voor Samsung Laptop /  Samsung EB-BN910BBE Batterij
Dit product is ook bekend als:
EB-BN910BBE

Accu's Geschikt voor modellen

Samsung Galaxy Note 4

Samsung EB-BN910BBE accu

Door intensief gebruik van onze mobiele (smart)telefoon zullen de prestaties van de accu op den duur afnemen. Op zo'n moment is het verstandig om de batterij te vervangen. Met deze originele Samsung EB-BN910BBE batterij presteert uw Samsung Galaxy Note 4 weer als nieuw!>
Wist u dat uw batterij afneemt als u uw Samsung Galaxy Note 4 veelvuldig oplaadt? Dit zorgt ervoor dat de accu van uw Samsung Galaxy Note 4 ?lui? wordt en uw (smart)telefoon minder lang mee zal gaan. Onze tip? Vervang uw oude batterij door deze originele Samsung EB-BN910BBE batterij!
Op zoek naar een originele Samsung EB-BN910BBE batterij voor uw Samsung Galaxy Note 4 telefoon? Dan moet u bij accu-pc.nl zijn! 6 maanden garantie is bij ons de standaard. Ook kunt u aangeven op welke manier u uw betaling wilt doen. En plaatst u uw bestelling vóór 18:00 uur? Dan doen we ons uiterste best om uw bestelling de volgende werkdag al te bezorgen!
mAh: milliampère-uur
Wist u dat de Samsung EB-BN910BBE batterij voor uw Samsung Galaxy Note 4 toestel een capaciteit heeft van 2600 mAh? MAh betekent Milliampère-uur en drukt de stroomsterkte van de telefoonaccu uit. Des te meer mAh, des te langer het duurt voordat uw telefoon zonder energie raakt.
Wat betekent NFC?
De Samsung Galaxy Note 4 mobiele telefoon heeft de functie van Near Field Communication (NFC). Aan de hand van een NFC chip kunt u uw toestel met andere NFC apparaten of NFC tags verbinden. Op deze manier kunt u met een NFC chip in de Samsung Galaxy Note 4 contactloos geld overmaken, bestanden en foto?s versturen naar een andere telefoon of inchecken tijdens evenementen. Code batterij Samsung EB-BN910BBE
Elke batterij heeft een unieke code om te kunnen zien voor welk toestel de accu geschikt is. Zo is de code van deze Samsung EB-BN910BBE batterij. De code is vaak op de achterzijde van de batterij te vinden. Vergelijk de code om er zeker van te zijn dat u de juiste batterij voor uw telefoon bestelt. Staan er meerdere codes bij de batterij en ziet u er hiervan één op uw oude accu staan? Dan kunt u de oude accu vervangen door deze originele batterij. Samsung EB-BN910BBE GSM Batterij de laagste prijs!
Samsung EB-BN910BBE Battery JP>>Samsung EB-BN910BBE Battery UK>>Samsung EB-BN910BBE AKKU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten