2017-07-19

LG BL-T3 GSM batterij voor LG Intuition VS950 Optimus VU F100 P895 + Tools

Wij bieden de hoogste kwaliteit LG BL-T3 accu, Hoog kwaliteit LG BL-T3 Laptop batterij vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie.
Want wij leveren alle originele batterijen voor de merken BlackBerryHTCHuaweiLG MobileNokiaSamsung en Sony. De bekendste en grootste merken die er in Nederland op het gebied van mobiele telefonie te verkrijgen zijn. Bij ACCU-PC.nl weet u dus zeker dat de kwaliteit dik in orde is en dat u altijd de juiste batterij voor uw telefoon kunt bestellen! Het is zelfs mogelijk om een batterij te bestellen die niet in onze shop staat. Stuur ons gewoon een berichtje en we gaan voor u op zoek!

Hoge kwaliteit GSM Batterij Voor LG BL-T3

Batterijcapaciteit:2000mAh/7.4Wh
Batterijvoltage : 3.7V
GSM Batterij /  Batterij Voor LG Laptop /  LG BL-T3 Batterij
Dit product is ook bekend als:
BL-T3

Accu's Geschikt voor modellen

LG Intuition VS950 and LG Optimus Vu F100 phone model

LG BL-T3 accu

Door intensief gebruik van onze mobiele (smart)telefoon zullen de prestaties van de accu op den duur afnemen. Op zo'n moment is het verstandig om de batterij te vervangen. Met deze originele LG BL-T3 batterij presteert uw LG Intuition VS950 Optimus VU F100 P895 + Tools weer als nieuw!>
Wist u dat uw batterij afneemt als u uw LG Intuition VS950 Optimus VU F100 P895 + Tools veelvuldig oplaadt? Dit zorgt ervoor dat de accu van uw LG Intuition VS950 Optimus VU F100 P895 + Tools ?lui? wordt en uw (smart)telefoon minder lang mee zal gaan. Onze tip? Vervang uw oude batterij door deze originele LG BL-T3 batterij!
Op zoek naar een originele LG BL-T3 batterij voor uw LG Intuition VS950 Optimus VU F100 P895 + Tools telefoon? Dan moet u bij accu-pc.nl zijn! 6 maanden garantie is bij ons de standaard. Ook kunt u aangeven op welke manier u uw betaling wilt doen. En plaatst u uw bestelling vóór 18:00 uur? Dan doen we ons uiterste best om uw bestelling de volgende werkdag al te bezorgen!
mAh: milliampère-uur
Wist u dat de LG BL-T3 batterij voor uw LG Intuition VS950 Optimus VU F100 P895 + Tools toestel een capaciteit heeft van 2600 mAh? MAh betekent Milliampère-uur en drukt de stroomsterkte van de telefoonaccu uit. Des te meer mAh, des te langer het duurt voordat uw telefoon zonder energie raakt.
Wat betekent NFC?
De LG Intuition VS950 Optimus VU F100 P895 + Tools mobiele telefoon heeft de functie van Near Field Communication (NFC). Aan de hand van een NFC chip kunt u uw toestel met andere NFC apparaten of NFC tags verbinden. Op deze manier kunt u met een NFC chip in de LG Intuition VS950 Optimus VU F100 P895 + Tools contactloos geld overmaken, bestanden en foto?s versturen naar een andere telefoon of inchecken tijdens evenementen. Code batterij LG BL-T3
Elke batterij heeft een unieke code om te kunnen zien voor welk toestel de accu geschikt is. Zo is de code van deze LG BL-T3 batterij. De code is vaak op de achterzijde van de batterij te vinden. Vergelijk de code om er zeker van te zijn dat u de juiste batterij voor uw telefoon bestelt. Staan er meerdere codes bij de batterij en ziet u er hiervan één op uw oude accu staan? Dan kunt u de oude accu vervangen door deze originele batterij. LG BL-T3 GSM Batterij de laagste prijs!
LG BL-T3 Battery JP>>LG BL-T3 Battery UK>>LG BL-T3 AKKU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten