2017-08-04

AA-PB9NC6B AA-PB9NC6W Batterij - Koop samsung AA-PB9NC6B laptop batterij

AA-PB9NC6B AA-PB9NC6W - Koop samsung AA-PB9NC6B laptop batterij. korting dit samsung AA-PB9NC6B accu is gloednieuwe.
Uw laptop of PowerBook verliest beetje bij beetje in autonomie, en wordt het onmogelijk om te werken van twee uur op plaatsen zonder elektrische aansluiting? Uw batterij riool nog sneller, en het oplaadt helemaal wanneer u de AC adapter aansluit? U wilt foto's nemen op een gebeurtenis, maar uw batterij los u in volle gang?
samsung AA-PB9NC6B accu

Hoge kwaliteit Batterij Voor SAMSUNG AA-PB9NC6B AA-PB9NC6W

Batterijcapaciteit:4400mAh
Batterijvoltage : 11.1V
GSM Batterij /  Batterij Voor samsung Laptop /  samsung AA-PB9NC6B Batterij
Dit product is ook bekend als:
AA-PB9NC6B,AA-PB9NC6W

Accu's Geschikt voor modellen

Samsung Q320 R470 R522 R620 R580 Series

samsung AA-PB9NC6B accu

De accu en oplader voor laptop elk model vindt u eenvoudig op de kopenaccu webshop. Nieuwe en Hoogwaardige laptop batterijen, Adapter, lage prijs. 1 jaar garantie op elke laptop accu. Snelle verzending! "
< samsung AA-PB9NC6B Laptop Accu Met hoge Voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen Hoe gaat mijn samsung AA-PB9NC6B Laptop Accu langer mee?
1. Stel de batterij samsung AA-PB9NC6B niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.
2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de samsung AA-PB9NC6B laptop batterij en de laptop zelf.
3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de samsung AA-PB9NC6B batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.
4. Laat de samsung AA-PB9NC6B batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
5.Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen.
Wanneer jouw laptop accu helaas stuk is, kun je deze laptop accu uitstekend als vervanging gebruiken. Maar het is ook handig om een reserve accu te hebben, voor het geval dat de originele defect gaat, of voor onderweg bijvoorbeeld. Zo heb je altijd een extra volle accu bij je voor in de trein, in het park of op een lange vlucht. samsung AA-PB9NC6B Batterij de laagste prijs!
samsung AA-PB9NC6B Battery JP>>samsung AA-PB9NC6B Battery UK>>samsung AA-PB9NC6B AKKU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten