2017-08-15

Laptop Batterij Life Problemen

Laptops zijn bedoeld om te werken op de batterij de meeste van de tijd , waardoor een grotere mobiliteit en overdraagbaarheid van de technologie die nodig is voor zakelijk of persoonlijk gebruik . Inzicht in de verschillende factoren die kunnen leiden tot de batterij leven problemen kunnen besparen tijd , geld en frustratie . Software
Bepaalde software configuraties
op laptops kan komen ten koste van levensduur van de batterij . Wees je bewust van programma's die op de achtergrond draaien , zelfs wanneer het apparaat . Zelfs wanneer de laptop niet is aangesloten op een draadloos netwerk , wordt het Wi - Fi altijd op zoek naar een verbinding . Instant Messaging -software , het bijhouden van tijd programma's en andere software die continu draaien , zelfs wanneer het niet gebruikt moet worden uitgeschakeld , tenzij dit absoluut noodzakelijk is .
Hardware
De hardwareconfiguratie van een laptop kan een significant effect op de laptop levensduur van de batterij te hebben. Grote processoren zijn goed voor rekenkracht , maar vereisen meer vermogen om te werken , waardoor de levensduur van een laptop batterij vermindert . Na apparaten aangesloten op USB of andere extra poorten kunnen extra stroom trekken uit een laptop batterij . Gebruik een extra USB-apparaten spaarzaam om energie te besparen en zorg ervoor dat de ingebouwde power management programma's gebruiken om ongebruikte hardware componenten uit te schakelen .
Extreme Omstandigheden
< p > In zijn artikel voor het Microsoft Small Business Center , Christopher Elliott stelt het vermijden van extreme weersomstandigheden . Extreme hitte of koude kan interfereren met een laptop batterij snel leeg en de macht van de laptop . Laptop batterijen altijd bij kamertemperatuur worden zo mogelijk te voorkomen .
Wijst
In sommige gevallen , laptop batterijen zijn onderwerp van fabriek herinnert voor verschillende redenen . In het verleden zijn laptop -batterijen teruggeroepen voor oververhitting , slechte levensduur of andere gebreken . Als u aanhoudende problemen met een laptop batterij te ervaren , contact op met de laptop fabrikant om ervoor te zorgen uw batterij model is niet het onderwerp van een recall . Het is nooit veilig om een ​​teruggeroepen batterij gebruikt . Laten vervangen om eventuele problemen te corrigeren .
Opslag
Veel laptop batterij problemen
ontstaan ​​na een laptop is opgeslagen voor een langere periode . Om de levensduur van een laptop accu 's verlengen , moet de batterij volledig worden opgeladen en ontladen per maand ten minste een keer . Indien een langere periode van opslag is noodzakelijk , BatteryUniversity.com suggereert het opbergen van de laptop accu bij kamertemperatuur met een 40 procent toeslag. Na een goede opslag methode kan het leven van een laptop accu te verlengen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten