2017-08-30

Mijn laptop batterij wordt niet opgeladen

De meeste mensen die een laptop in handen hebben voor een tijdje hebben dit probleem ondervonden. De batterij is dood of stervend, sluit u uw laptop in, en je beseft dat je laptop niet in rekening brengen. Er zijn een paar redenen waarom dit zou kunnen gebeuren, maar het vinden van de juiste oplossing zal wat het oplossen van problemen van uw kant om een ​​beperking van het exacte probleem. Hier zijn een aantal stappen die u kunt nemen om erachter te komen waarom uw laptop niet kan worden opgeladen, en wat je kan nodig zijn om te vervangen of te repareren om het te krijgen weer aan het werk.

Beginnen met de duidelijke

Het eerste wat je moet doen wanneer uw laptop niet kan worden opgeladen is gewoon ervoor zorgen dat het niet een tijdelijk probleem, een probleem met een unplugged-kabel of de accu losraken. Het klinkt misschien gewoon dom, maar het is heel gemakkelijk om een ​​stroomkabel te worden per ongeluk ons ​​uit het stopcontact geschopt, of de verbinding met niet geheel compleet op de laptop einde. Hier is een stap voor stap overzicht van hoe je de meest voor de hand liggende dingen die zouden kunnen worden waardoor het probleem als een laptop niet zal kosten controleren.
  1. Herstart de computer en kijk of dat het probleem oplost. Je zou verbaasd zijn hoe vaak dit kan bevestigen wat anders een groot probleem te zijn.
  2. Schakel de computer uit en haal uw AC adapter, zowel van de computer en van de converter (de rechthoekige doos in het midden van uw netsnoer) en verwijder de batterij uit het toestel.
  3. Houd je uit-knop ten minste 30 seconden. Dit heet het doen van een “power cycle” en het kan helpen om het probleem op te lossen.
  4. Haak alles een back-up en zorg ervoor dat er geen stof houden van de batterij uit het aansluiten en dat de AC-adapter is krap. Zet de computer weer aan en kijk of dit het probleem oplost.
Een Quick Problemen oplossen Tip
Als de batterij van uw computer helemaal dood, dan kunt u gemakkelijk een beperking van of het probleem is het meest waarschijnlijk met de batterij of met het netsnoer. Als u de computer met de stroomkabel kan draaien, maar de batterij wordt niet opgeladen, is het zeer waarschijnlijk de batterij dat is het probleem. Als u de computer niet kan draaien op alle wanneer de batterij leeg is, moet je waarschijnlijk een nieuwe stroomkabel.

Controleer uw Power Cord

Als je toevallig een nieuw netsnoer nodig heeft, kunt u niet om alles te vervangen, en soms gedeeltelijk of zelfs volledig netsnoeren zijn gemakkelijk aan tweedehands vinden, dus je kan niet eens de volle prijs betalen. Om dit te testen, ga je te hebben om iemand die een laptop heeft te vinden en lenen het deel van hun snoer dat de stekker op het heeft. Gewoon de stekker de stekker in uw transformator (de baksteen tussen uw computer en het stopcontact) en kijk of uw computer kosten. Zo niet, dan is het andere deel van het netsnoer. Als het lading doet, dan weet je het is slechts de helft van dat gaat naar de muur die je nodig hebt om te vervangen.

Een probleem met Drivers

Tot slot kan uw laptop niet worden opgeladen als gevolg van een probleem met een driver. Om dit op te lossen, moet u het stuurprogramma voor uw batterij te werken.
Klik eerst op Start en Configuratiescherm. Ga dan naar Systeem en beveiliging.
Klik vervolgens op APPARAATBEHEER
Tot slot, vouw het gedeelte gemarkeerd batterij en klik met de rechtermuisknop en kies Update driversoftware. U kunt uw Windows-schijf nodig hebben om dat te doen.
Natuurlijk, als je niet wilt worden gedoe hebben om door uw besturingssysteem te navigeren en handmatig hoeft te drivers te updaten, kunt u een gratis diagnostische scan met lopen Driver Reviver te identificeren, niet alleen verouderd batterij bestuurders, maar een out verouderd of verouderde stuurprogramma op de computer. Zodra u een scan hebt uitgevoerd, kunt u snel en gemakkelijk te werken alle van de nieuwste drivers gevonden met een simpele muisklik.
En daar heb je het. Voordat u naar een nieuwe accu te kopen als je laptop beslag wordt niet opgeladen, probeer deze eenvoudige stappen. Met een beetje geluk, moet een van de aanbevelingen van het probleem op te lossen als uw laptop niet in rekening brengen.
Aanbevolen producten:
983T2001F Batterij – Nieuwe accu voor Benq 983T2001F
A32-A15 A42-A15 A41-A15 Batterij – Koop MSI A32-A15 laptop batterij
AA-PB9NC6B AA-PB9NC6W Batterij – Koop samsung AA-PB9NC6B laptop batterij
AA-PLZN4NP Batterij – Koop Samsung AA-PLZN4NP laptop batterij
Acer AL15A32 batterij voor Acer Aspire E5-522 E5-522G E5-532 E5-532T E5-573
 http://www.folkd.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten