2017-08-15

BATTERIJ HP HSTNN-LB6L - 11.4V - 43WH - accu

Bij Accu-PC.NL vindt u de beste vervangende HP laptop accu.
Onze HP laptop accu zijn opgebouwd uit hoge kwaliteit materialen waardoor ze krachtig zijn en een lange levensduur hebben.
U koopt al een HP accu met 12 maanden garantie. 100% nieuwe.
Onze HP accu's zijn beveiligd tegen kortsluiting en overbelading.

  • Bestelnummer:HPQ2357
  • Type:li-ion
  • Batterijvoltage:11.4V
  • Batterijcapaciteit:43WH
  • Dimension:
  • Color:black
  • Merknaam:HP
ARTIKELOMSCHRIJVING
Deze Nieuw hp HSTNN-LB6L laptop accu is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele accu. Hoogwaardige accu voor uw HP X360 13-A010DX.
De beste accukeuze voor de beste prijs ! Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.
Het kan natuurlijk ook zijn dat door het vele gebruik, de accu sterkte is verloren. Dit kan ook een goede reden zijn voor een nieuwe accu.
Een extra batterij kan handig zijn voor het geval jij bijvoorbeeld lang in de auto moet zitten of een lange wandeling maakt.
Dan zorgt een extra opgeladen accu ervoor dat jij altijd bereikbaar blijft.
biedt alleen de beste kwaliteit laptop batterij, waardoor u met alle vertrouwen kunt winkelen.

Dit product is ook bekend als:

Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

HP Pavilion X360 13-A010DX
Wat heeft een levensduur van de batterij? De levensduur van de batterij is afhankelijk van uw technologie en het gebruik van uw computer.
We nemen het voorbeeld van lithiumbatterijen. Lithium batterijen zijn ontworpen naar de laatste twee tot drie jaar na de fabricage. Bij intensief professioneel gebruik, zal de batterij lopen ongeveer een jaar. De capaciteit zal geleidelijk afnemen sinds.
Uitbreiding van de batterij voor HP HSTNN-LB6L
Wij adviseren u de laptop te plaatsen op zijn knieën voor de ventilatie is niet goed genoeg. In het kantoor, altijd voor zorgen dat de laptop op een plana.Evite oppervlak warmte van de batterij.
Het zal ook adviseren tegen de batterij tot 100% opgeladen en onderhouden voortdurend op te laden. Je moet downloaden 50% in ieder geval voor het opladen.
De batterij van de laptop wordt nog steeds uitgegeven, maar u de computer niet gebruiken! een radicale oplossing om op te slaan batterij zou het te verwijderen als we niet de computer gebruiken. Het zou daarom nodig zijn om de batterij op een koele, droge plaats.
Par computer met een LCD-scherm, moet u de helderheid van het scherm aan te passen aan de lading te optimaliseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten