2018-02-22

ASUS lanceert ZenFone Max Plus met 18:9 Full View-display en grote accu

Asus heeft zojuist bekend gemaakt dat het de ZenFone Max Plus in Nederland zal gaan verkopen. Het toestel heeft een 5.7 inch display met een 18:9 beeldverhouding en een 4130 mAh.

ASUS ZenFone Max Plus

Dit nieuwe model is volgens Asus speciaal ontworpen voor de actieve gebruiker en diegene een smartphone zoeken die lang meegaat. De Asus ZenFone Max Plus heeft een 5.7 inch groot scherm met het welbekende 18:9-beeldformaat. Hierdoor is het toestel even smal als een toestel met een 5.2 inch beeldscherm en heeft het hele dunne bezels. Het FHD-beeldscherm heeft een Full View-weergave en ligt mooi in het metalen frame. Door het grote scherm kun je beter foto's en video's bekijken of de splitscreen functie gebruiken.
De ZenFone Max Plus is gezegend met een flinke accu, deze is 4130 mAh groot en zorgt ervoor dat je als gebruiker je geen zorgen hoeft te maken over het opladen van je toestel. De enorme capaciteit maakt het ook mogelijk om het toestel te gebruiken als powerbank om andere toestellen op te laden. Er is ook een snellaad-functie die in 15 minuten laden 3 uur extra spraaktijd oplevert. In het toestel is ASUS PowerMaster aanwezig dat vol zit met energie-management-oplossingen.
Foto's maken doe je met de dubbele 16 megapixelcamera en de 120°-groothoekcamera en veel extra features om originele foto's te maken. Het diafragma van de hoofdcamera aan de achterzijde is f/2.0 en de autofocusmodule stelt in 0.03 seconde scherp. De groothoeklens zorgt ervoor dat er meer op de foto past waardoor groepsfoto's nog makkelijker worden.  De camera aan de voorkant gebruik je naast de selfies ook om de Face Unlock-functie te gebruiken.
Je kunt twee simkaarten gebruiken en daarnaast kun je ook nog een microSD-kaart gebruiken voor extra opslag. Als laatste beschikt de ZenFone Max Plus over een Twin Apps-functie zodat je bijvoorbeeld twee WhatsApp-accounts naast elkaar kunt draaien.

Beschikbaarheid

De ASUS ZenFone Max Plus is vanaf 23 februari exclusief te koop in de kleur Deepsea Black bij de BCC voor €279,-.
Motorola WX30 Batterij 300mAh 3.8V
Sony ACDP-100D01 Laptop-oplader
MSI BTY-M6F Batterij 4640mAh/52.89WH 11.4V
Asus C31N1411 Batterij 45wh 11.4V

Panasonic FZ-VZSU74U Batterij 35Wh 7.4V

Geen opmerkingen:

Een reactie posten