2018-02-10

Laptop-oplader 1623 voor Microsoft Surface 3 Lage Prijs

Een Microsoft 1623 Adapter is een onmisbaar onderdeel voor jouw laptop. Wanneer jouw adapter defect is, kun je jouw laptop niet lang meer gebruiken. Gelukkig kun je in onze webshop gemakkelijk en snel een losse laptopadapter aanschaffen. Wil je een kwalitatief goede laptopadapter, maar dan voordeliger en met langere garantie? Gebruik je jouw laptop op verschillende plekken? Dan kan het handig zijn om een extra adapter aan te schaffen. Zo vergeet je nooit jouw laptopadapter. Vind hier jouw Microsoft 1623 Laptop-oplader via het model- of typenummer van jouw laptop.

Lader voor MICROSOFT 1623 - Laptop-oplader voor Microsoft Surface 3 Adapter Charger

http://www.accu-pc.nl/microsoft/1623-adapter-179128.html,
Microsoft 1623 adapter
Ingangsspanning:100V-240V 50-60Hz
UOutput voltage:5.2V 2.5A 13W
Dimension:
Color:
Merknaam:Microsoft
Nieuw en lage prijs Microsoft 1623, vervangende Laptop adapters. Deze Microsoft 1623 charger 5.2V 2.5A 13W is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele laptop adapter.
Wij verzenden naar de Laptop-oplader rond Globe [Nederland / België, USA, Canada, UK, NZ en Ierland, Australië]. Bekijk meer laptop adapter. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de voedingsadapter.
NL:Laptop-oplader voor Microsoft 1623 - Adapter voor Microsoft
PL:Zasilacze do Microsoft 1623
FR:Chargeur alimentation secteur Microsoft 1623
Geschikt voor onder andere de volgende modellen: Adapter voor Microsoft Surface 3
Dit product is ook bekend als:
1623
Wat doet de Microsoft 1623 Adapter eigenlijk?
Net zoals vrijwel alle elektronische apparatuur (bijv. tv's, versterkers) functioneert elke laptop intern op gelijkstroom (DC). Uit de oplaadbare batterij voor uw laptop komt dus ook gelijkstroom. Maar de netvoeding in uw huis levert wisselstroom (AC) aan. Bij gelijkstroom lopen de elektronen steeds één richting op. Bij wisselstroom keert de richting 50 maal per seconde om (50Hz frequentie). De wisselstroom uit de wandcontactdoos dient dus te worden omgezet. Dit gebeurt in het voedingsgedeelte van het apparaat, dat ofwel is geïntegreerd in het apparaat ofwel als externe Microsoft 1623 Laptop-oplader is uitgevoerd. Dit laatste is het geval bij laptops.
Laptops kunnen niet overweg met een lineaire voeding; dit is een spanningsaanpassing met een transformator, zwaar van gewicht en laag van rendement. Daarom hebben notebooks een schakelende voeding nodig. Een schakelende voeding werkt als volgt: de ingangsgelijkrichter zet de wisselstroom (AC) uit het lichtnet om in gelijkstroom (DC) die door een filter gaat. De inverter maakt er weer wisselstroom (AC) van door op een heel hoge frequentie (boven de hoorbare grens van 20kHz) de stroom in 'stukjes te hakken' (choppen). Dit gebeurt met schakelende Mosfet transistoren (vandaar de naam 'schakelende' voeding) heel precies en efficiënt met strakke controle over de uitgangsspanning. Vervolgens converteert de uitgangstransformator de spanning tot het juiste niveau. Dan zet de uitgangsgelijkrichter de wisselstroom (AC) weer om tot de gewenste gelijkstroom (DC) met de juiste spanning. Een gereguleerde voeding zoals bij laptops zal de uitgangsspanning vergelijken met een referentiespanning en eventueel corrigeren.
Als ik de Microsoft 1623 Adapter in het stopcontact steek zie ik een blauwe vonk. Is dat erg?
Nee, dit is niets om u zorgen over te maken. Het maakt hiervoor niet uit of u een geaarde of ongeaarde contactdoos hebt; bij beide kan het gebeuren. Bij apparatuur die veel stroom trekt, zoals een frituurpan of een wasdroger ontstaat ook wel zo'n ‘vlamboog’. Een laptop is dan wel geen zwaar elektrisch apparaat – in bedrijf vraagt het circa 0,5 Ampère – maar tijdens inschakelen trekt het een veel hogere stroom omdat de buffercondensators (een soort voorraadvaten) in de adapter zich supersnel willen vullen. Bij het uitnemen van de stekker kan ook een vonk ontstaan, omdat de condensatoren hun opgeslagen energie dan weer razendsnel loslaten.
Zo’n blauwe vonk is echter geen vorm van kortsluiting, aardlek of wat dan ook, maar een onschadelijk fenomeen. Stop niet eerst de stekker in de contactdoos en pas daarna de adapterplug in de laptop. Dan zult u inderdaad geen vonk meer constateren. Maar dit kan juist wél uw notebook beschadigen. De spanningspiek verplaatst zich dan namelijk naar de aansluiting op de laptop zelf; zo kan een vonk bij het moederboard ontstaan. Plugt u daarom eerst de adapter in de laptop en steek daarna pas de stekker in de contactdoos. De onschadelijke vonk neemt u dan voor lief.
Mijn Microsoft 1623 Adapter wordt heet. Is dat schadelijk?
Wanneer u langdurig werkt op uw laptop die is aangesloten op de netstroom via de AC adapter én tegelijk uw accu daarin oplaadt, kan deze adapter behoorlijk heet worden. Zo lang u de adapter nog gewoon in uw hand kunt houden valt dit binnen de specificaties en is dit niet schadelijk. Als de accu volledig is opgeladen zou de adapter weer minder heet moeten worden. Hier is een klein testje:
Sluit de AC adapter aan op de netvoeding en de laptop. Gebruik de laptop normaal totdat de accu volledig is opgeladen
Schakel nu de computer uit zodat processor en beeldscherm geen stroom meer verbruiken. Maar laat de AC adapter aangesloten.
Na een half uur moet de ingeplugde AC adapter al flink afgekoeld zijn. Na een paar uur moet de adapter op kamertemperatuur zijn.
Laat in ieder geval nooit de adapter in de contactdoos zitten zonder de laptop erop aan te sluiten. De adapter zal niet heet worden , maar nog steeds stroom verbruiken; dit is dus pure energieverspilling.
Als niet de Microsoft 1623 Laptop-oplader maar de plug bij de laptop heet wordt, is er een serieus probleem. Dit duidt namelijk wél op een defect. Een nieuwe adapter kopen is dan eigenlijk de enige oplossing.
De AC netstroomadapter zorgt voor de juiste stroomvoorziening naar je laptop en laadt ook nog eens de accu op.
Microsoft laptop adapters - Als u op zoek bent voor het merk nieuwe Microsoft laptop adapter bij de meeste voorkeur prijs, je bent op de juiste plaats. Snelle levering, Voordelige prijzen.
1623 Laptop-oplader voor Microsoft Surface 3
0D130G00GXS58 Laptop-oplader voor Microsoft Surface pro 4 1749 Docking Station
24W Laptop-oplader voor Microsoft Surface Pro 4 Power 1735
15V Laptop-oplader voor Microsoft Surface Book 1706 Pro 4 Power Supply Charger
12V Laptop-oplader voor Microsoft DC-ATX LED ITX power supply with belt fan
Power supplies zijn een vaak misverstaan en over het hoofd gezien PC-onderdeel. Ook wel een voedingseenheid of PSU genoemd, het onderdeel dat stroom levert op een computer.
Deze kunnen zijn waar u naar wilt zoeken:
Lenovo HKF2002-32 Computer voeding Desktop PC Interne Voeding Power Supply voor Lenovo B325I B540 B320I B520E B320200W Power Supply
FSP FSP270-60LE Computer voeding Desktop PC Interne Voeding Power Supply voor FSP Mini ITX/Flex ATX 270W 80 Plus Certified Active PFC
HP 455324-001 Computer voeding Desktop PC Interne Voeding Power Supply voor HP dc5850 dc7900 dc5800 DC7800
HP 702309-001 Computer voeding Desktop PC Interne Voeding Power Supply voor HP Elitedesk 800 G1 ProDesk 600 G1
HP 503376-001 Computer voeding Desktop PC Interne Voeding Power Supply voor HP Pro 6000 6005 6200 Elite 8000 8100 8200 SFF

Geen opmerkingen:

Een reactie posten